Съпругата на издирвания Герман: Развеждам се с него, не знам къде е и не ме интересува

"Защо да идвам в България? На какво основание? Няма да идвам. Аз от години живея и работя в чужбина. С Герман съм в развод, развеждаме се. Ние сме в процедура оп развод от 2011 година. Нито знам къде е, нито ме интересува. не коментирам нищо повече, просто нямам информация". Това заявила вчера по телефона за "Телеграф" законната все още съпруга на Герман Владимирович Костин - Весела Вачева. Тя работи в Кипър и върти недвижими имоти.

Български полицаи са осъществили контакт с единствения заподозрян и издирван към момента 51-годишен чужденец и той им обещал, че щял да пристигне у нас преди Великден за разпит.

Дали ще спази думите си обаче никой не се наема да коментира. Основната версия на МВР е, че руснакът е убил първо приятелката си и бизнес партньор Анна Леонтиева, а след това и 5-годишния й син Никита, открит в зелен куфар "Самсонайт" във водите на река Искър до село Долни Пасарел.

В България се очаква до седмица да пристигнат биологичния баща на момченцето и баба му.

Източници от МВР разкриват, че бащата е с фамилия Плотников и живее в перм. Той никога не е идвал в България. Но се знае, че финансирал престоя на майката и детето в България.

Анна и Герман пък се знаели още от Русия и движели общ бизнес. И двамата имали по два брака. Герман имал общо дете - момиче, с Весела Вачева. Но не се разбирали от известно време и живеели отделно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини