Център за професионално обучение към „Елби плюс” ООД е лицензиран от Националната Агенция за Професионално Образование и Обучение

В Центъра се провежда обучение по 29 професии. Всички навършили 16 години могат да получат професионална квалификация по специалност, която си изберат.
Ние обучаваме машинисти на всички видове подемно-транспортна техника /кранове/, машинисти на пътностроителни машини и всички видове кари. Центърът разполага с машинен парк за провеждане на учебната практика.

В областта на строителството в Центъра се подготвят квалифицирани специалисти по професиите:”Строителен техник” специалност „Строителство и архитектура” и „Водно строителство”. Тази професия e 3-та степен професионална квалификация и завършилите могат да работят в строителството като ръководители на строителни обекти, технически ръководители. Имаме база за провеждане на учебната и производствената практика. При нас могат да получат професионална квалификация и всички, които искат да работят по професия „Строител-монтажник” или по специалности: ”Кофражи”, Армировка и бетон”,”Зидария”, „Мазилки и шпакловки”,”Вътрешни облицовки и настилки”,”Външни облицовки и настилки” и др.. Учебната и производствената практика са гарантирани в строителни фирми, с които Центърът има стабилни договорни отношения.

От 2014 година лицензията на Центъра е разширена и вече могат да получат професионална квалификация всички, които искат да работят като „Оперативен счетоводител”, ”Икономист”, ”Офис мениджър” или „Сътрудник социални дейности”. Разработена и заредена е web-платформа с необходимата литература и учебна информация за провеждане на дистанционно обучение по теория на професиите. Учебната практика се провежда в реални условия при нас и в други фирми, с които имаме договорни отношения.

Ние в ЦПО „Елби плюс” сме възприели много гъвкава политика относно формите на обучение и прилагаме всички нови възможности съгласно Закона за професионално образование и обучение. Курсистите по желание могат да се обучават дневна, индивидуална, вечерна, задочна, консултативна и дистанционна форма.От 2015 година вече се прилага и най-новата форма съгласно Закона за професионално обучение и образование, а именно, валидиране на знания и умения.

Документите, които Центърът издава при успешно приключване на обучението са съответните документи на Министерството на науката и образованието; Свидетелство обр.3-54 се издава на курсист при завършване на обучение по професия /специалност/ с полагане на държавен изпит. При успешно завършване на обучение по част от професия курсистите получават Удостоверение обр.3-37 на МОН. Центърът провежда обучение за получаване на правоспособност съгласно Наредби, а именно: Свидетелство 3-114 за правоспособност машинист на пътностроителни машини, водачи на електро- и мотокари /специализирани високоповдигачи/. Центърът обучава и заварчици за всички видове и методи на заваряване.

ЦПО”Елби плюс” е регистриран доставчик на обучителни услуги в Министерство на труда и социалната политика - Агенция по заетостта.

Преподавателите са висококвалифицирани специалисти по съответните професии /модули/. Провеждаме политика на непрекъснато усъвършенстване на уменията за преподаване при обучение на възрастни хора.

За времето от създаването през 2003 г. до настоящия момент, в ЦПО „Елби плюс” са получили професионална квалификация и възможност за развитие на професионалните компетенции приблизително 10 000 курсисти.

Конкретна информация за текущи и предстоящи обучения и друга важна за Вас информация ще намерите на адрес: www.elbiplus.com., e-mail за контакт: [email protected].

Телефони за пряк контакт с офиса на Центъра: 0885 710 001, 0886725592, 0882392936, където винаги ще получите конкретна и изчерпателна информация в отговор на Вашите въпроси.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование