Спортните канали на A1 ще излъчват на живо мачове от УЕФА Шампионска лига през новия сезон

Пациенти от цял свят ползват диализния център в УМБАЛ „Св. Марина“

Брюксел стартира две наказателни процедури срещу България

Българин беше арестуван в Гърция за умишлен горски палеж

Не са обсъждани никакви мерки, ако старите дизели от Германия наводнят България

Юбилейна пощенска марка отбелязва 140 години от създаването на Българската армия

Прокуратурата търси виновните за поредния гаф с проверките на Летище София

Франция криминализира употребата на смартфони в училище

Vivacom ще продава Xiaomi на атрактивни цени през сайта си В следващите 4 дни смартфоните на бранда стават още по-атрактивни

Русия показа зъби: Отлага се посещението на Лавров в Гърция, екстрадират гръцки дипломати

ВМРО ще отбележи 115 години от Илинденско-Преображенското въстание

Внимание! Сахарска жега удря Гърция през уикенда, над 40 градуса ще скочи живакът

ЕК подкрепи действията на българските власти срещу чумата

Путин: Русия е отворена за диалог с всички страни

Испания оттегли международната заповед за арест на Пучдемон

Център за професионално обучение към „Елби плюс” ООД е лицензиран от Националната Агенция за Професионално Образование и Обучение

В Центъра се провежда обучение по 29 професии. Всички навършили 16 години могат да получат професионална квалификация по специалност, която си изберат.
Ние обучаваме машинисти на всички видове подемно-транспортна техника /кранове/, машинисти на пътностроителни машини и всички видове кари. Центърът разполага с машинен парк за провеждане на учебната практика.

В областта на строителството в Центъра се подготвят квалифицирани специалисти по професиите:”Строителен техник” специалност „Строителство и архитектура” и „Водно строителство”. Тази професия e 3-та степен професионална квалификация и завършилите могат да работят в строителството като ръководители на строителни обекти, технически ръководители. Имаме база за провеждане на учебната и производствената практика. При нас могат да получат професионална квалификация и всички, които искат да работят по професия „Строител-монтажник” или по специалности: ”Кофражи”, Армировка и бетон”,”Зидария”, „Мазилки и шпакловки”,”Вътрешни облицовки и настилки”,”Външни облицовки и настилки” и др.. Учебната и производствената практика са гарантирани в строителни фирми, с които Центърът има стабилни договорни отношения.

От 2014 година лицензията на Центъра е разширена и вече могат да получат професионална квалификация всички, които искат да работят като „Оперативен счетоводител”, ”Икономист”, ”Офис мениджър” или „Сътрудник социални дейности”. Разработена и заредена е web-платформа с необходимата литература и учебна информация за провеждане на дистанционно обучение по теория на професиите. Учебната практика се провежда в реални условия при нас и в други фирми, с които имаме договорни отношения.

Ние в ЦПО „Елби плюс” сме възприели много гъвкава политика относно формите на обучение и прилагаме всички нови възможности съгласно Закона за професионално образование и обучение. Курсистите по желание могат да се обучават дневна, индивидуална, вечерна, задочна, консултативна и дистанционна форма.От 2015 година вече се прилага и най-новата форма съгласно Закона за професионално обучение и образование, а именно, валидиране на знания и умения.

Документите, които Центърът издава при успешно приключване на обучението са съответните документи на Министерството на науката и образованието; Свидетелство обр.3-54 се издава на курсист при завършване на обучение по професия /специалност/ с полагане на държавен изпит. При успешно завършване на обучение по част от професия курсистите получават Удостоверение обр.3-37 на МОН. Центърът провежда обучение за получаване на правоспособност съгласно Наредби, а именно: Свидетелство 3-114 за правоспособност машинист на пътностроителни машини, водачи на електро- и мотокари /специализирани високоповдигачи/. Центърът обучава и заварчици за всички видове и методи на заваряване.

ЦПО”Елби плюс” е регистриран доставчик на обучителни услуги в Министерство на труда и социалната политика – Агенция по заетостта.

Преподавателите са висококвалифицирани специалисти по съответните професии /модули/. Провеждаме политика на непрекъснато усъвършенстване на уменията за преподаване при обучение на възрастни хора.

За времето от създаването през 2003 г. до настоящия момент, в ЦПО „Елби плюс” са получили професионална квалификация и възможност за развитие на професионалните компетенции приблизително 10 000 курсисти.

Конкретна информация за текущи и предстоящи обучения и друга важна за Вас информация ще намерите на адрес: www.elbiplus.com., e-mail за контакт: elbiplus@abv.bg.

Телефони за пряк контакт с офиса на Центъра: 0885 710 001, 0886725592, 0882392936, където винаги ще получите конкретна и изчерпателна информация в отговор на Вашите въпроси.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.