Георги Петков: Дразни ме, че всички говорят за мача от 2013 година

На 27 април 2018 да почерпят

Украйна гарантира обучението на български език на сънародниците ни

Доналд Тръмп ще посети Великобритания на 13 юли

Обсебени ли са три цигулки и виолончело за 30 млн. долара? “Страдивариус” ,“Гуарнери”, „Джофредо Каппа” и “Гофрилер”, купени по времето на Людмила Живкова, над 30 г. са в едни и същи музиканти

Депутатите предложиха Музикалната къща на БНР да работи като самостоятелен културен институт Така за всеки продаден билет новата структура ще получава субсидия от Министерството на културата

Кметицата Иванчева към съучастниците си: Няма документ, докато не плати (обзор) Поставили сме предприемача на колене, допълва началничката на район „Младост”

“Отровени” жители на Дума разказаха в централата на ОЗХО за фалшивата химическа атака

Студио Х на „Армията“ Малцина от сегашния отбор ще запазят местата си, важно е кой ще ги запълни

828 нови медицински изделия влизат в болничната помощ 105 пациенти са минали през 4 лечебници за аортни клапи

Сенатът на САЩ одобри Майк Помпео за нов държавен секретар

По работа сме на второ място в ЕС Трудим се по 40,8 часа, а холандците по 30,3 часа

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 27 април 2018

Общински съветници се обединиха заради глоба на Здравко Здравков Главният архитект бил викан в следствието и заради Иванчева

Според социологическите проучвания Ердоган ще спечели изборите в Турция

Двама български граждани са помилвани през първото тримесечие на 2015 година

Двама българските граждани са помилвани през първото тримесечие на 2015 година, сочи редовният отчет на Комисията по помилването при президента.

С остатъка от наказанието си – близо 7 години – през февруари е помилван 46-годишен гражданин, осъден за участие в убийството на двама души през 1992 г. Към момента на произнасяне на Комисията молителят е изтърпял фактически над 23 години от наказанието си.

С указ от месец март с 9 месеца от остатъка от наказанието си е помилван 38-годишен български гражданин с чисто съдебно минало, който изтърпява наказание от 20 години лишаване от свобода за съучастие в хулиганско убийство.

За периода януари-март т.г. Комисията по помилването се е произнесла по общо 86 молби, от които 9 са прекратени, а 75 са решени с отказ от помилване.

През отчетния период обучението си в Комисията започна нов екип от шестима стажанти. В рамките на обучението стажантите изследват практиката по помилване по отношение на молители, страдащи от различни заболявания и на извършители на трафик на хора.

Подробните мотиви на Комисията за помилваните двама граждани, както и статистика за работата на КП, са публикувани на www.president.bg.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.