ЦСКА разследва мач с два автогола

Ръководството на ЦСКА е започнало вътрешно разследване на мач на дублиращия отбор. „Червените“ загубиха с 0:5 като гост на „Берое“. Стряскащ е не толкова резултатът, а фактът, че са паднали с два автогола, а друг е станал след "червена" асистенция към нападател на съперника. Още до почивката резултатът бе 0:4. Шефове на „Армията“ ще разпитат всички играчи за мача. Никой от тях не е попадал в групата на първия тим през сезона. Треньорът на тима Иван Атанасов и шефът на школата Спас Джевизов ще правят разследването.

Мистерията около собствеността в ЦСКА продължава да витае. Представителят на феновете Милко Георгиев заговори за нов инвеститор, но такъв не се появи и в четвъртък. Никой на „Българска армия“ не знае дали има мощен бизнесмен, който ще се заеме с делата на ЦСКА или се печели още време. Преговорите за власт между Александър Томов, Юлиян Инджов и Петър Манджуков продължават. Тримата са най-големите акционери, но все още не се знае кой ще дърпа конците. Томов има блокираща квота, а останалите - по около 25 процента.

В мътните води на високите етажи не се е намерил някой да плати забавените заплати. Футболистите няма да бойкотират гостуването на „Лудогорец“. Но няма гаранция дали ще пожелаят да играят след този мач. Играчите предпочитаха да си получат забавените пари, а не да слушат за някакви космически премии при победа в Разград. Рефер на двубоя е Георги Йорданов.

Националите на ЦСКА вероятно няма да са титуляри в събота вечерта. Изключение е само Венцислав Василев. Нападателите Луис Соарес (Кабо Верде) и Орелиан Жоаким (Люксембург) се прибраха вчера и чак в Русе ще направят пълноценна тренировка под ръководството на Галин Иванов. Много е вероятно Тони Силва също да седне на пейката, а вратарят Якуб Дивиш въобще не е в групата за първи път през сезона. Ако наказание или контузия не застигне новия титулярен страж Максимс Уваренко, то чехът няма да е в тима в нито един от оставащите след Разград 8 мача. Втори вратар вече е Анатоли Господинов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ