ЦСКА вече има нов собственик

ЦСКА вече има нов собственик, пише Sportal.bg. Главният акционер Александър Томов е подписал документите, с които прехвърля акциите си на представителите на "Сектор Г" Милко Георгиев и Борислав Лазаров, които по-рано през тази седмица получиха пълномощни и за акционерните пакети на Юлиян Инджов и Петър Манджуков.

По този начин феновете получават възможност да предоставят контролния пакет от акции на любимия си клуб на инвеститора, когото представляват. Вчера Милко Георгиев обяви, че е напълно възможно ЦСКА да има нов инвеститор. Днес Александър Томов е разписал документите, с които предоставя контролния пакет от акции на представителите на фенклуба.

Според обявения от Милко Георгиев и Борислав Лазаров план, на ЦСКА предстои детайлен одит - Дю Дилиджънс, който да установи точно какви са дълговете на клуба. След това инвеститорите, обявени от Милко Георгиев, трябва да излязат "на светло" и да започнат финансирането на отбора.

Томов обяви, че всички новини, свързани със собствеността на клуба от "Българска армия" ще бъдат официално съобщени пред медиите утре. По всяка вероятност ще бъде свикана пресконференция, на която журналистите ще бъдат информирани за преструктурирането на акционерните дялове в клуба.

"Не искам да говоря по телефона. Сами виждате на какво ниво е спортната журналистика в България. Всичко е наред с ЦСКА. Цялата информация, която ви интересува, ще бъде съобщена официално утре. Сами знаете, че не давам интервюта по телефона", заяви Александър Томов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт