Работник уби пенсионер с чук

Полицията в Бургас арестува строителен работник, който убил пенсионер с чук, а после скрил трупа в района на кв. Горно Езерово.

На 02.04.т.г. около 21.40 ч. в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от созополското районно управление за това, че 84-годишния Г.Г. от Черноморец, общ. Созопол, заминал за Бургас за да извърши ремонт на апартамента си, разположен на бургаската улица «Гладстон» № 10, но все още не се е прибрал. Констатирано е, че ремонтните действия е трябвало да се извършат от 49 годишния Т.Т. от Видин, който е извикан за да отключи апартамента. При извършената проверка Г.Г. не е намерен в жилището.

В резултат на проведените полицейски действия Т.Т. направил самопризнания, според които около 14.00 ч. на същата дата, чрез нанасяне на удар с чук по главата, убил Г.Г., и откарал трупа му в гориста местност в землището на кв. «Горно Езерово», където по-късно е намерен.

След извършване на убийството 49-годишния мъж се опитал да заличи максимално следите от деянието си в апартамента на възрастния черноморец. Т.Т. е задържан с полицейска заповед за задържане на лице за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони