„Рига“ помоли за помощ срещу „червената“ армия

Автоиндустрията в САЩ призова Тръмп да не налага мита върху вноса на коли

Муслин и Янкович отпадат като вариант за „Левски“

1700 незаети места останаха в софийските гимназии

Новият британски министър за Брекзит иска по-интензивни преговори с ЕС

Кнесетът прие спорен закон, даващ право на самоопределение само на евреите

Погазват се правата на психично болните

Учени регистрираха нова сеизмична активност край вулкана Етна

Сменяме валидните винетки с електронни Общините искат 20% от таксите

Борисов пред „Известия“: Влизането на Турция в ЕС в момента е невъзможно

Нараства броят на заразените със Западнонилски вирус в Гърция

Избили на сляпо животните в Странджа Не е установен дори щамът на болестта

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в петък, 20 юли 2018

Румяна Милова, дирекция „Паркиране и мобилност“ пред „Труд“: Въвеждаме нощен служебен абонамент за „синя зона“ в София Центърът за градска мобилност ще осигури патрул и паяк

Доналд Тръмп очаква нова среща с Путин

Елена Петрова ще плете венци от върбови клонки за каузата на децата от SOS Детски селища

Днес, на Лазаровден, посетителите на Paradise Center ще имат възможността да получат венец от върбови клонки, лично направен от посланика на добра воля на SOS Детски селища България – актрисата Елена Петрова. На специален щанд децата и техните родители ще могат да изработят своята украса от върбови клонки за празника, под ръководството на специалисти по декорация и български фолклорни традиции. Събитието е част от националната кампания на SOS Детски селища България „Децата са като цветята – нуждаят се от постоянна грижа“, партньори на която са „24 часа” и „Труд”. Целта й е да се привлекат SOS приятели – дарители с редовни месечни дарения за децата от SOS Детски селища България. Постъпващите от дарения средства се използват за финансиране на ежедневните грижи по отглеждане, възпитание и развитие на 91 деца в SOS приемни семейства в детските селища, 109 младежи в SOS младежки домове и 338 деца, обхванати от центровете за обществена подкрепа към Сдружението.

„Не е достатъчно да се направи една стъпка, трябва да се извърви целия път. Всеки ден и час трябва да се грижим не само за нашите деца, а и за децата на SOS Детски селища, защото всички те са бъдещето на света“, заяви Елена Петрова и продължи: „Благодарение на SOS Детски селища България виждаме резултатите от това, как се реализират децата, отгледани в SOS приемните семейства. Те са пълноценни личности, именно защото са се грижили всеки ден за тях.“

От тази събота (4 април) до края на месеца в Paradise Center всеки ще може да стане част от голямото семейство на SOS Детски селища. На специално изграден щанд на партерен етаж в търговския център всеки ще може да направи своята онлайн регистрация. След първоначалното дарение, чрез специална система всяко следващо дарение ще се извършва автоматично на същата дата и стойност от следващия месец. Дарителят може по всяко време да се откаже или да промени стойността на дарението.
Повече за дейността на SOS Детски селища България можете да намерите на www.sosbg.org.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.