Пътник е ранен след удар на кола в стълбище

Канцлерът на Австрия отложи посещението си у нас по здравословни причини

В оставащите дни от месец февруари се очаква застудяване

Учени: Слабите хора и въздържателите умират по-рано Две чаши кафе на ден удължават живота

Агенция АФИС: ГЕРБ събира подкрепата на 26% от населението, БСП – 22,4%

Димитър Маргаритов, КЗП: Социалните мрежи трябва да спазват правилата за защита на потребителите при търговията онлайн

Главният прокурор Сотир Цацаров заминава за Великобритания  

Музей „Етър” в Габрово показва уникални гравирани медни съдове

Арх. Борислав Игнатов: Електронизацията на разрешителните за строеж ще улесни гражданите и общините

Турските власти разпоредиха арест на 170 военни заради преврата

Комисия възпитава с безплатно кино в Шумен Зрителите ще разговарят с Ники Илиев и Орлин Павлов

Каракачанов отговори на Радев: Модернизацията на армията не е прекратена

Боряна Калейн: Не съм тръгвала с идеята за медали

Цветан Цветанов: Президентът изглежда притеснен

Трус с магнитуд 4,3 по Рихтер е регистриран на гръцкия остров Алонисос

Елена Петрова ще плете венци от върбови клонки за каузата на децата от SOS Детски селища

Днес, на Лазаровден, посетителите на Paradise Center ще имат възможността да получат венец от върбови клонки, лично направен от посланика на добра воля на SOS Детски селища България – актрисата Елена Петрова. На специален щанд децата и техните родители ще могат да изработят своята украса от върбови клонки за празника, под ръководството на специалисти по декорация и български фолклорни традиции. Събитието е част от националната кампания на SOS Детски селища България „Децата са като цветята – нуждаят се от постоянна грижа“, партньори на която са „24 часа” и „Труд”. Целта й е да се привлекат SOS приятели – дарители с редовни месечни дарения за децата от SOS Детски селища България. Постъпващите от дарения средства се използват за финансиране на ежедневните грижи по отглеждане, възпитание и развитие на 91 деца в SOS приемни семейства в детските селища, 109 младежи в SOS младежки домове и 338 деца, обхванати от центровете за обществена подкрепа към Сдружението.

„Не е достатъчно да се направи една стъпка, трябва да се извърви целия път. Всеки ден и час трябва да се грижим не само за нашите деца, а и за децата на SOS Детски селища, защото всички те са бъдещето на света“, заяви Елена Петрова и продължи: „Благодарение на SOS Детски селища България виждаме резултатите от това, как се реализират децата, отгледани в SOS приемните семейства. Те са пълноценни личности, именно защото са се грижили всеки ден за тях.“

От тази събота (4 април) до края на месеца в Paradise Center всеки ще може да стане част от голямото семейство на SOS Детски селища. На специално изграден щанд на партерен етаж в търговския център всеки ще може да направи своята онлайн регистрация. След първоначалното дарение, чрез специална система всяко следващо дарение ще се извършва автоматично на същата дата и стойност от следващия месец. Дарителят може по всяко време да се откаже или да промени стойността на дарението.
Повече за дейността на SOS Детски селища България можете да намерите на www.sosbg.org.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.