Животоспасяващо: капки свалят кръвното за 5 минути!

Наши учени обединяват знанията от хилядолетната Тибетска медицина с най-авангардните постижения на съвременните технологии.

Български специалисти по медицинска биохимия създадоха билкови капки, които при спешни случаи свалят кръвното налягане за 3 до 5 минути! Причината за уникалното постижение, спасително за всички страдащи от проблеми с кръвното налягане, е революционната технология. Тя позволява от суровината – познатия от древността китайски чесън, да се извлече полезното вещество „Алицин” във вид на толкова пречистени и омекотени капки, че от езика и лигавицата в устата те за минути директно се усвояват от клетките в целия организъм. Такива технологии в момента са последен писък на науката, тъй като всякакви лечебни средства най-бързо и пълноценно се усвояват през лигавицата в устната кухина и езика. Така не се налага билковият извлек да се преглътне, да се преработи в стомаха и накрая да навлезе и в кръвта – естествено е този процес да отнеме повече време, обясняват биохимиците. Освен това новата форма – „Алицин Форте”, може да се приема чрез накапване върху езика за спешни случаи при хипертонични кризи и от хора със стомашни проблеми и страдащи от активни язви. Досега хората с лабилен стомах или склонните към алергии не можеха да приемат много от продуктите на Тибетската медицина, тъй като китайският чесън е издигнат на пиедестал от древните лечители и е в състава на доста от хилядолетните рецепти.

„Алицин Форте” е изключително ценно средство за „бърза или спешна помощ”, той представлява мост, който свързва изпитаните през вековете билкови тибетски рецепти и съвременните постижения на науката. Друго много важно достойнство на новите капки „Алицин Форте” е уникално високото съдържание на активното вещество – 16,7%! За справка – според европейските стандарти горната граница за съдържанието на активни вещества в подобни форми е 5%..., акцентира д-р И.Симеонова, която от доста години се занимава задълбочено с източни лечебни практики. Тя е сътрудник в екипа на д-р И. Колчак, световно признат експерт по Източна медицина, и под негово ръководство работи и систематизира резултатите от Тибетските капки у нас. Новите капки за спешна, животоспасяваща реакция са пример как древните знания могат да се обединят с днешната висока наука. Какво по-хубаво и по-оптимистично от това за здравето на съвременното човечество!, радва се д-р Симеонова. Хилядолетните билкови рецепти на източните лечители се приемат продължително време и резултатите от тях за здравето са трайни, а пречистените и омекотени капки пък са форма за моментален оздравителен ефект, уточнява тя.

„Алицин Форте” ще бъде пуснат на пазара съвсем скоро и всеки ще може да ги има в домашната си аптечка, докато оригиналните Тибетски рецепти се приготвят индивидуално за всеки според конкретния проблем и възрастта, допълва лекарката.

Напоследък има доста продукти, които се предлагат като Тибетски капки и поради големия интерес към темата д-р Симеонова разказва любопитната история на капките и подробно разяснява приложението и комплексното им въздействие върху организма. „Оригиналните Тибетски капки са стигнали до нас от древната книга с рецепти - „Императорската лечебница”. Тя е открита при археологически разкопки в Китай през 70-те години на 20 век и археолозите я датират от 3000г. пр.Хр., разказва д-р Симеонова. „ Няколко години по-късно е намерен и още един екземпляр на древната източна фармакопея, по която през вековете са били лекувани китайските императори и най-високопоставените държавници.Уникалният лечебен сборник съдържа над 2 500 рецепти, които днес помагат за „стопяване”на тумори, блокиране на злокачествените процеси в организма, лечение на диабет, на проблеми със сърцето, с щитовидната жлеза и на още 500 тежки болести. Според концепцията на Тибетската медицина за индивидуален подход при лечението на болния, рецептите от книгата „Императорската лечебница” се приготвят за всеки човек според конкретните заболявания и жизнения му цикъл, уточнява д-р Симеонова.

За да имат максимален лечебен резултат при приготвянето на хилядолетните рецепти стриктно трябва да се спазват всички изисквания от книгата на императорските лечители, допълва тя. Необходимо е за всеки продукт се съблюдават специфични изисквания – например корените от жен-шен трябва да бъдат минимум на 7 години, плодовете от лиций – да са с размери над 0,7см. и т.н. Приготвянето на капките според истинската Тибетска медицина става за срок от 10 до 14 дни. Всеки комплект Тибетски капки на живота би трябвало да съдържа приблизително 300мл билкова тинктура, които се приемат по необходимата схема за около три месеца, обяснява д-р Симеонова. „Като лекар с ръка на сърцето признавам, че не знам официалната медицина и фармацевтика да са създали продукти с толкова широкоспектърно и бързо регенериращо въздействие върху човешкия организъм, колкото имат Тибетските капки на живота. Тибетските рецепти дават оздравителен ефект и в най-късен стадий на болестта, нямат противопоказания, могат да се взимат в комбинация с всякакви други медикаменти. Наред с оздравителните резултати, капките чистят цялостно организма и силно вдигат имунитета. Затова практиката сочи, че преходните сезони, особено пролетта/ когато организмът е отслабен от зимните месеци/, са най-подходящи за провеждане на курс с Тибетски капки на живота, тъй като тяхното действие продължава и след приключване на приема, т.е. осигуряваме си обща защита от грип и други вируси през лятото.”

Древните рецепти от лечителите на китайските императори дават резултати „3 в1”: 1.Помагат за отстраняване на конкретен здравословен проблем + 2.Цялостно пречистват организма + 3.Мощно подсилват имунната система

Подобряването в здравето на пациентите продължава и след приемането на Тибетските капки на живота! Уникалното при тях е, че спомагат за отстраняването на няколко здравословни проблема наведнъж и подсилват организма. Резултатите от курса с капките се различава от лечението с методите на традиционната медицина и по това, че вместо да ни натоварват допълнително с токсини и други опасни и ненужни химически съединения, те още в началото пречистват цялостно организма ни от вредни вещества.

Използването на Тибетските капки н живота според съвременните научни изисквания на медицината се свързва предимно с името на авторитетния руски учен д-р Иван Колчак. Повече от две десетилетия той стриктно систематизира резултатите от лечението на пациенти в Русия и у нас и разполага със солиден архив на излекувани от редки и тежки болести. Неговият опит с древните рецепти у нас се прилага от д-р Ирина Симеонова. Екипът на д-р Симеонова държи обратна връзка с хората, които приемат капките и непрекъснато получава отзиви от болни, които са отстранили с тяхна помощ сериозни диагнози. Някои дори твърдят, че са били „отписани” от лекарите си и дължат продължаването на живота си на Тибетските капки на живота. Редовно публикуваме такива случаи.

Здравейте мили хора,

От две године се боря с коварната болест .Благодарение на тибетските капки аз продължавам да живея.Те ми помагат, дават ми сили .Вече съм направила четири процедури по три месеца.Харесва ми ,че са направени лично за мен ,за страшната болест с коятао се боря и многото съпъствуващи хронични заболявания които имам ,като диабет и др .През тези две години ,преживях операции ,химиотерапии,допълнителни вливания ,които все още продължавам но най-важното ,че резултатите ми се подобряват ,че тибетските капки действат и ми помагат.На много болни съм давала телефона за връзка с Вас, а и надеждата ,че има надежда и за такива хора като нас.Аз лично взех Вашия телефон от болна от рак ,която живее и се чувства добре близо четири години благодарение на Вашите тибетски капки,а лекарите не и даваха месеци живот .Тези редове ги пиша с благодарност към Вас и целия Ви екип.Благодарение на тези тибетски капки аз живея вече две години.Благодаря Ви.

Росица Чакърова, [email protected]

Бел.Р.: Писмото е публикувано без съкращения и без правописни корекции.

Стойността на тримесечния курс с Тибетските капки а живота е САМО 66лв.!

Доставката е за наша сметка!

За повече информация и поръчки на Тибетски капки на живота: 02/ 954 5620, 02/ 870 0296, 02/ 825 9870, 0885 111700, 0885 977529, 0884 375751, 0884 375752,0879 323644.

e-mail: [email protected]; 1463 София, П.К.113

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве