Атакуват Любо Ганев за автографи

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев се превърна в топ атракция на европейското първенство по волейбол за девойки младша възраст още с появата си в събота в залата на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. 210-сантиметровият гигант бе заобиколен от деца и техните родители, които го молеха за автограф или за снимка за спомен край шатрата на японския спортен концерн „Асикс“, чийто представител за България е той.

Легендата пристигна в града под тепетата, за да уважи финалната фаза на шампионата на Стария континент при кадетките. За съжаление на зрителите, които гледат цял ден елитен волейбол само срещу 3 лева за билет, финалите преминават без българско участие, тъй като нашите отпаднаха след 5 загуби от 5 мача в предварителната група.

Шампионките при и техните подгласнички ще бъдат наградени след финалния мач в неделя вечерта от трима вицепрезиденти на Европейската конфедерация по волейбол, които гледаха снощи полуфиналите Сърбия - Белгия и Турция – Русия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт