Конгресът на БСП във фейсбук и туитър

Заседание на 48-я Конгрес на Българската социалистическа партия ще се проведе днес в Зала 1 на Националния дворец на културата в София. Председателят на Националния съвет на БСП Михаил Миков ще изнесе доклад пред делегатите, а основните акценти от изказването му в реално време може да намерите в социалните мрежи – фейсбук и туитър. Това написа самият Миков във фейсбук и туитър.

“Освен Вашето внимание, с радост ще приемем и Вашите коментари под публикациите. Те са важен индикатор за отношението Ви – като граждани, социалисти и привърженици на БСП – към посланията, които партията и нейният лидер искат да отправят. Мнението Ви е ценно и като коректив за позициите на левицата”, пише още Миков.

Заедно с политическия доклад за актуалната обстановка в страната и задачите на БСП, делегатите на Конгреса ще приемат политическа декларация и резолюция за политиката на партията в местната власт за предстоящите „Местни избори – 2015“. Ще бъдат утвърдени и подготвените промени в партийния устав.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.