Няма задържани за убийството на пиарката Татяна Стоянова

В Пазарджик нямат данни за уличени и задържани за убийството на Татяна Стоянова, началник на кабинет на кмета Тодор Попов, която бе застреляна с 5 куршума в главата и тялото й навръх именния си ден на 12 януари вечерта пред жилището й на ул. "Димитър Греков" 1, съобщиха запознати с разследването.

В Окръжна прокуратура-Пазарджик и областна дирекция на полицията нямат информация за повдигнати обвинения срещу извършител и поръчител на драстичния разстрел на 33-годишната пиарка. "Като гражданин и човек ще се радвам, ако действително е разкрит физическият убиец на Татяна Стоянова. Но аз лично нямам такава информация, каквато бе съобщена от БНТ. Още на 4 февруари разследването на престъплението от 12 януари бе прехвърлено на Софийска градска прокуратура и главна дирекция "Криминална полиция", коментира Снежана Стоянова, говорител на Окръжна прокуратура-Пазарджик.

Роднините, близките и колегите на Татяна Стоянова също нямат информация докъде е стигнало разплитането на пъзела около разстрела, който взриви духовете в Пазарджик преди 12 седмици. Кметът Тодор Попов, който на 23 март обяви, че се кандидатира за трети мандат, не вдига мобилния си телефон. От екипа му уточниха, че докато няма пълна и точна информация от разследващите органи за конкретните извършители и поръчители и техните мотиви за убийството, той със сигурност няма да коментира нищо по темата. Тодор Попов обеща това още на 20 януари и оттогава удържа на думата си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини