Публична дискусия с Ева Паунова на тема „България, която искаме да имаме в Европа“

"България, която искаме да имаме в Европа“ е темата на публична дискусия, в която ще участва българският член на Европейския парламент Ева Паунова (ЕНП) на 8 април от 16,00 ч. в Дома на Европа на ул. „Г.С. Раковски“ № 124. Събитието е организирано от Европейското движение и Европейското младежко движение – България в партньорство с Информационното бюро на Европейския парламент в България, съобщиха от пресцентъра на Европейския парламент.

Дебатът ще се фокусира върху темите „силата на активната политика на България в Европа“ и „бъдещето на България в Европа на дигиталната икономика и предприемачеството“. Целта на дискусията ще бъде представяне и обсъждане на идеи за това как България да развие потенциала си на международната политическа сцена и в сферата на информационните технологии.

От ноември 2014 г. Ева Паунова е заместник-председател на Международното европейско движение, а наскоро бе избрана за евродепутат на годината в категорията „Най-добър новодошъл евродепутат“ на наградите на списание „Парламент“. Тя е член е на Комисията по вътрешен пазар и защита на потребителите, както и на Делегациите за връзки с Китайската народна република и със САЩ. Членува и в Комисията по икономически и парични въпроси. Сред основните ѝ приоритети са завършването на Единния цифров пазар, подкрепа за малките и средни предприятия (МСП), предприемачеството и ефективните младежки политики.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини