Четирима пострадаха при удар на ТИР в микробус

Четирима души пострадаха при удар на товарен камион "Скания" с прикачено ремарке в пътнически микробус "Мерцедес" - съобщиха от полицията в Сливен.

Катастрофата станала в 15,50 ч. на 3 април в района на разклон за новозагорското с. Полско пъдарево. 65-годишният шофьор на камиона е изгубил контрол над волана. Навлязъл в насрещното платно и ударил странично идващия микробус. При сблъсъка и двата автомобила са се преобърнали встрани от пътя.

Пострадалите четирима са сред пътуващите в микробуса. 23-годишен младеж е настанен в реанимацията на областната болница в Сливен със счупена ръка и травма на гърдите. Жена на 44 г. е в неврохирургия с открита рана на главата. И двамата пациенти са от Нова Загора. Друг пътник, на 25 г. от новозагорското с.Ценино, също бил приет в областната болница с повърхностни травми и натъртвания. След оказаната му медицинска помощ е напуснал здравното заведение. Четвъртият пострадал, за щастие, е с леки травми и не е настаняван в болница. За катастрофата е образувано досъдебно производство срещу шофьора на камиона.

От областната болница съобщиха, че в ортопедия е прието и 9-годишно дете с фрактура на крака, причинена от удар на кола. Детето било ударено от лек автомобил "Хонда" около 18 ч. на 4 април в кв."Дружба" в Сливен. Шофьорката е 39-годишна сливенка, пробата й за алкохол е отрицателна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини