Зверства с животни потресоха Бургаско

Нечувани зверства с домашни животни се извършват в Бургаско от десетина дни. Случаите са толкова жестоки, че свикналите на всичко полицаи са потресени.
Последното зверство се случило на Цветница.

Двама мъже от Равда - Янчо Д. и Никола Р., решили да се забавляват, като стрелят по стадо крави. Двамата имали пушка с оптичен мерник и се прицелили във вимето на най-едрото животно. Кравата починала в страшни мъки. Пастирът видял номера на джипа на мъжете и се обадил в полицията. Пред ченгетата те обяснили, че имат разрешително за отстрел на чакали и затова гърмели. Не са дали обяснение как са сбъркали огромна крава с чакал.

В същата вечер в двора на Френската гимназия в Бургас е намерено куче, убито по особено жесток начин с нож.

Преди два дни изверг уби с тухли беззащитно куче в айтоското село Пирне. Мъжът влязъл да краде, но вързаното животно започнало да лае. За да не го издаде, престъпникът смазал главата на четириногия Барак.

В края на март дядо от с. Брястовец зарови в градината си живо куче, като остави над земята само главата му. Съсед станал свидетел на грозната гледка. "И без това кучето беше на умирачка, реших да го заровя, за да не мирише", обяснил пред полицаите 83-годишният мъж.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини