Платини, Уршулич и Сънди са първи в чистката

Трима чужденци са първите жертви на чистката в ЦСКА. Най-вероятно повече няма да играят Луис Суарес-Платини, Марин Уршулич и Стивън Сънди. На кантар е положението с Тони Силва. Треньорският щаб е бесен от изявите им при 0:4 срещу „Лудогорец“. Уршулич е виновен за три от головете, а Сънди - за четвъртия. Тримата са от футболистите на ЦСКА, чиито договори не изтичат в края на сезона и ще трябва да им се плаща при прекратяване.

Новият треньор Галин Иванов ще направи медицински изследвания на всички футболисти, за да провери състоянието им. Някои от тях се оплакаха, че били преуморени. Това звучи странно, след като ЦСКА вече не участва за купата и не е играл мач през седмицата.

В същото време клубната телевизия оповести по обяд, че вече клубът има нови собственици. Медията е близка до големия акционер Петър Манджуков и има ексклузивна информация. Оттам обаче не разкриха нищо повече. Шефът на телевизията Милко Георгиев гарантира, че ще бъдат направени необходимите за лиценз плащания. След като друго име на нов голям инвеститор не се появи, новината „ЦСКА има нов собственик“ явно е потвърждение на раздялата с Александър Томов.

“Преструктурирахме капитала, с най-голям дял акции вече са Борислав Лазаров и Милко Георгиев - каза изпълнителният директор Александър Тодоров. - Предстои намаляване на бюджета и селекция от български футболисти.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ