Лили пее от Свиленград до Лондон през април и май

От София през Свиленград до Лондон ще трябва да пътува Лили Иванова през април и май. На примата на българската попмузика й предстоят пет нови концерта - и в малки пространства, и в големи зали.

Рождения си ден Лили Иванова ще посрещне на 24 април в София лайв клуб. Но ако нямате билет за клубния й концерт, можете да разчитате само на “търси се” - всичко е продадено, твърдят от екипа на певицата. Следващият ви шанс е на 13 май в Свиленград - шоуто на Лили ще бъде в една от най-новите и красиви спортни зали в България. А местните организатори се радват, че това ще е и първият концерт от подобен мащаб там.

Само три дни по-късно Лили Иванова ще трябва да е в Лондон. На 16 май тя ще пее в зала Troxy, а билетите в най-скъпите категории за него отдавна са свършили, твърди компанията организатор BG Live Republic.

На певицата няма да й остане време за отдих, защото още на 21 май я очакват в спортната зала “Орловец” в Габрово, а на 25-и - в зала “Диана” в Ямбол. Билетите за концертите в Свиленград, Габрово и Ямбол вече се продават с цени от 20 до 40 лв.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура