Мъж се блъсна в мост на пътя между Гоце Делчев и Банско

33-годишен пострада при поредната катастрофа край град Гоце Делчев, Ауди се разби в основите на мост, съобщи БГНЕС.

Второто автопроизшествие в рамките на 14 часа стана рано тази сутрин на път II-19-Гоце Делчев-Банско. На изхода на село Баничан в посока с. Господинци в 5.50 часа тази сутрин е станал инцидентът. Лек автомобил Ауди А6 се е ударил в основите на мост. Вследствие на удара Цветан Т. е приет в МБАЛ "Ив. Скендеров" в Гоце Делчев с политравма-фрактура на долния крайник, контузия на главата и мозъчна травма.

На същия път, в 15.50 вчера, двама пострадаха след като лек автомобил навлезе в насрещното и се удари челно в ТИР. Пътният инцидент стана на остър десен завой при разклона за с. Буково.

В МБАЛ-Г. Делчев са настанени двама от катастрофиралия лек автомобил. Спасители са рязали купето на фолксвагена, за да извадят двамата пострадали.

50-годишният Антон Ф. Е с контузия на главата, а Сава Д., на 51 години, с контузия на гръден кош. И двамата пострадали са от с. Црънча.

На същия път в участъка Разлог-Банско вчера стана още една катастрофа. Към 11 часа на околовръстния път край Разлог джип бе ударен от товарен автомобил. Водачът на джипа, правещ обратен завой е с фрактура на ръката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони