Забравете за високото кръвно!

Нови капки вече смъкват кръвното налягане за 3-5 минути! Български биохимици обединяват знанията от хилядолетната Тибетска медицина с най-авангардните постижения на съвременните технологии.

Български специалисти по медицинска биохимия създадоха билкови капки за спешни случаи, които свалят кръвното налягане за 3 до 5 минути! Причината за уникалното постижение, спасително за всички страдащи от проблеми с кръвното налягане, е революционната технология. Тя позволява от суровината –познатия от древността китайски чесън, да се извлече полезното вещество „Алицин” във вид на толкова пречистени и омекотени капки, че от езика и лигавицата в устата те за минути директно се усвояват от клетките в целия организъм. Такива технологии в момента са последен писък на науката, тъй като изследванията сочат, че всякакви лечебни средства най-бързо и пълноценно се усвояват през лигавицата в устната кухина и езика. Така не се налага билковият извлек да се преглътне, да се преработи в стомаха и накрая да навлезе и в кръвта – естествено е този процес да отнеме повече време, обясняват биохимиците. Новата форма – „Алицин Форте”, може да се приема чрез накапване върху езика за спешни случаи при хипертонични кризи и от хора със стомашни проблеми и страдащи от активни язви. Досега хората с лабилен стомах или склонните към алергии не можеха да приемат много от продуктите на Тибетската медицина, тъй като китайският чесън е издигнат на пиедестал от древните лечители и е в състава на доста от хилядолетните рецепти. „Алицин Форте” е изключително ценно средство за „бърза или спешна помощ”, той представлява мост, който свързва изпитаните през вековете билкови тибетски рецепти и съвременните постижения на науката. Друго много важно достойнство на новите капки „Алицин Форте” е уникално високото съдържание на активното вещество – 16,7%! За справка – според европейските стандарти горната граница за съдържанието на активни вещества в подобни форми е 5%..., акцентира д-р И.Симеонова, която от доста години се занимава задълбочено с източни лечебни практики и систематизира резултатите от Тибетските капки у нас. Новите капки за спешна, животоспасяваща реакция са пример как древните знания могат да се обединят с днешната висока наука. Какво по-хубаво и по-оптимистично от това за здравето на съвременното човечество!, радва се д-р Симеонова. Хилядолетните билкови рецепти на източните лечители се приемат продължително време и резултатите от тях за здравето са трайни, а пречистените и омекотени капки пък са форма за моментален оздравителен ефект, уточнява тя. „Алицин Форте” ще бъде пуснат на пазара съвсем скоро и всеки ще може да ги има в домашната си аптечка, докато оригиналните Тибетски рецепти се приготвят индивидуално за всеки според конкретния проблем и възрастта, допълва лекарката.

Поради големия интерес към темата д-р Симеонова разказва любопитната история на капките и подробно разяснява приложението и комплексното им въздействие върху организма. „Оригиналните Тибетски капки са стигнали до нас от древната книга с рецепти - „Императорската лечебница”. Тя е открита при археологически разкопки в Китай през 70-те години на 20 век и археолозите я датират от 3000г. пр.Хр., разказва д-р Симеонова. „ Няколко години по-късно е намерен и още един екземпляр на древната източна фармакопея, по която през вековете са били лекувани китайските императори и най-високопоставените държавници.Уникалният лечебен сборник съдържа над 2 500 рецепти, които днес помагат за „стопяване”на тумори, блокиране на злокачествените процеси в организма, лечение на диабет, на проблеми със сърцето, с щитовидната жлеза и на още 500 тежки болести. Според концепцията на Тибетската медицина за индивидуален подход при лечението на болния, рецептите от книгата „Императорската лечебница” се приготвят за всеки човек според конкретните заболявания и жизнения му цикъл, уточнява д-р Симеонова.

За да имат максимален лечебен резултат при приготвянето на хилядолетните рецепти стриктно трябва да се спазват всички изисквания от книгата на императорските лечители, допълва тя. Необходимо е за всеки продукт се съблюдават специфични изисквания – например корените от жен-шен трябва да бъдат минимум на 7 години, плодовете от лиций – да са с размери над 0,7см. и т.н. Приготвянето на капките според истинската Тибетска медицина става за срок от 10 до 14 дни. Всеки комплект Тибетски капки на живота би трябвало да съдържа приблизително 300мл билкова тинктура, които се приемат по необходимата схема за около три месеца, обяснява д-р Симеонова. В практиката съм наблюдавала многократно как капките действат в случаи, когато традиционната медицина е безсилна, а тибетските рецепти могат да се справят.Систематизирани са три големи групи заболявания, при които обикновено традиционната медицина вдига ръце и се налага да се прилагат рецептите за Тибетските капки, уточнява д-р Симеонова. На първо място това са онкологичните заболявания – при тях може да се постигне блокиране на злокачествените процеси. Намаляването и стопяването на туморните образувания вече е индивидуално и зависи, както от фазата на болестта, така и от общото състояние на организма. Изключително важен фактор при лечението, разбира се, е и духът на пациента, желанието му да се бори за живота си. Диабетът в различните му форми и степени на развитите е другото заболяване, с което капките се справят с голям успех. Кръвната захар намалява и това не е временен ефект – веднъж спаднали, стойностите се поддържат трайно. Проблемите с щитовидната жлеза също са сред тежките диагнози, които чрез капките отшумяват. Дълъг е списъкът на пациенти с предотвратени операции и спрени лекарства след курса с Тибетските капки, казва д-.р Симеонова.

За поръчки на “Тибетски капки на живота”: 02 825 9870, 02 870 0296, 02 9545620, 0879 323644, 0885 977529, 0884375752, 0884 375751 email: [email protected]
1463 София, П.К.113

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве