Разбиха луксозен бардак с манекенки-проститутки в Москва

Московската полиция затвори елитен бардак с проститутки манекенки. За час "отдих" в луксозния публичен дом момичетата взимали от клиентите си от 16 000 до 100 000 рубли, съобщава lifenews.ru. В клуба "X-story", разположен в центъра на руската столица, била предлагана само "отбрана стока". Клиентите били изключително богати мъже, сред които - звезди от шоу бизнеса, политици и бизнесмени. Момичетата били набирани чрез обява в специален сайт.
"В обявата пишело, че се търсят стриптийзьорки и модели, като момичетата трябвало да изпратят свое портфолио със снимки. За час работа в клуба те щели да изкарат от 16 000 до 100 000 рубли", съобщава източник от следствието.

Макар и завоалиран, ценоразписът на "услугите" фигурирал и в листата на заведението. На официалния му сайт бил качен списък с "услуги", които може да окаже персоналът на заведението. Към тях се отнасят например "усамотение с танцьорка за час", "уволнение на танцьорка за една смяна" (т.е. момичето може да си тръгне с клиента), както и "наказание на сътрудници" (да бъдат изправени в ъгъла и нашибани с камшик).

Прокуратурата е повдигнала обвинение за организиране на проституция. Като заподозряна обаче до момента е само една - 29-годишната Юлия М. от Беларус. Именно тя имала задачата да наема момичета за сексуални услуги.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят