В МВР нямат данни убитата рускиня Анна Леонтева да е дължала пари

В МВР няма данни убитата край Приморско Анна Леонтева да е дължала пари. Това съобщиха близки до разследването пред БНР. Към момента не се потвърждава и версията, че 5-годишният Никита, открит мъртъв край Пасарел, и майка му са станали жертва на отвличане преди да бъдат убити.

Полицията издирва няколко души по случая с двойното убийство на Никита и майка му. Работи се по хора, за които има конкретна информация. Източници от МВР отказаха да уточнят дали издирват мистериозния млад мъж, в чийто джип с турски номера се е качила Анна дни преди смъртта си.

Криминалисти обясниха, че при огледа на тялото на убитото момче не са открити следи от наранявания с нож. Българските власти все още чакат бащата на момчето Вадим Плотников да пристигне у нас. За момента няма яснота кога и как ще се случи това.

Не се изключва възможността причина за убийството да е лична драма, както и неизяснени финансови взаимоотношения. Криминалистите работят и по вероятността детето да е станало неволен свидетел на убийството на майка си и заради това също да е било убито. Все още няма конкретен заподозрян за извършител на тежкото престъпление. По случая българската полиция работи заедно с руските власти. В Русия се води паралелно разследване на случая.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право