Мъж намушка с нож граничен полицай заради отнето предимство

45-годишен мъж е задържан, след като намушкал с нож в крака граничен полицай от Горна Оряховица. Екшънът се разиграл около 7 часа във вторник на жп прелез в железничарския град след отнето предимство.

В злополучната сутрин 38-годишният полицай отивал на работа на летището с личния си автомобил Фолксваген "Пасат". На кръстовището опитал да изпревари колата, която се движела пред него. След миг блюстителят на реда забелязал, че шофьорът от другото возило гневно ръкомаха и след това го заставил да спре. Полицаят отворил прозореца, а изпадналият в ярост мъж го докопал през отвора и захванал да го души. Тогава униформеният излязъл от автомобила, а нападателят измъкнал автоматичен нож и го забил в бедрото му. За щастие острието му нанесло само повърхностна рана и не е срязало артерия.

На пострадалият била оказана спешна медицинска помощ в горнооряховската болница. Извършителят пък е задържан и срещу него е образувано досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда по хулигански подбуди.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини