„Чавдар“ отряза ЦСКА за 150 000 евро

„Чавдар“ (Етрополе) отряза неприличното предложение на ЦСКА да плати само 150 000 евро по трансфера на Ивайло Чочев в „Палермо“. Членът на управата Ивайло Манджуков е предложил да се плати на куп, а не на разсрочено. Но цялата сума е 350 000 евро и от „Чавдар“ са казали категорично „Не!“ на 200 000 евро по-малко. Дългът е един от проблемите на ЦСКА с лиценза. От Етрополе са били готови на разсрочено издължаване, но „червените“ не са дали друг вариант.

ЦСКА започна новия курс и бюджетът за следващия сезон ще бъде наполовина спрямо сегашния. Съвсем скоро всички футболисти с контракти, които не изтичат, ще бъдат поканени за предоговаряне на заплатите. Чужденци вероятно няма да останат. Сега таванът е 15 000 лева, ще стане 7500 лв. Който не е съгласен на по-малко пари, ще си ходи при съответното обезщетение.

С промените „червените“ от рано ще обявят годината за нулева и няма да се говори за титла. Галин Иванов е фаворит да остане треньор. Новите собственици на ЦСКА в сянка - бизнесмените Юлиян Инджов и Петър Манджуков, изплатиха 200 000 лева на „Локомотив“ (Пд) за Пламен Крачунов. Дългът датира от лятото на 2011 г. Започна одит в ЦСКА.

Билетите за домакинския мач срещу „Ботев“ за сектор „Г“ в петък са намалени от 7 на 4 лева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ