Племенник на Синатра заживя в Пловдив: Заклевам се да творя любов тук

Том Синатра е сред най-търсените италиански китаристи и вече няколко пъти е правил концерти у нас. Племенникът на един от най-известните музиканти на планетата, Франк Синатра, толкова харесал Пловдив, че сега е решил да се установи там. "Влюбих се в града още първия път, когато дойдох тук. В Пловдив има особена енергия. Казах си, че трябва да имам връзка с този град. Наех си апартамент. Това е особено място, в което съумявам да се отдам изцяло на своето изкуство. Да пиша, да композирам, да остана сам със себе си", признава Том Синатра пред marica.bg.

Но Пловдив вдъхновил Том и за книга, която засега е с две работни заглавия - "Непознатата страна на любовта" и "Изненадите на любовта".

"В нея се говори за чувствата между мъж и жена. В същото време е свързана с моя живот, с концертите, с това, което съм преживял, с опита ми в любовта, връзките ми с хората. Разказвам за хубавите ми моменти, за лошите и какво е останало в душата ми. В Пловдив живеят най-красивите жени на света. Всеки път, като идвах, се убеждавах в това. Но все не мога да приема, че всички красавици са омъжени", разкрива китаристът. А в града под тепетата се шушука, че той е влюбен в местна юристка и затова прекарва много време там, независимо от ангажиментите му по цял свят.

Сред най-близките приятели на Том Синатра са двама именити италианци - Тото Кутуньо и Микеле Плачидо. Задължен е и на двамата за това, че са му помогнали в много тежки за него моменти. Но им е благодарен и за незабравимите мигове на щастие, изкарани заедно. "Тото ми е като брат. Винаги когато му трябва китарист, се обажда на мен. Той е истински човек, с достойнство. Много си приличаме и по това как си изразяваме любовта. Учил съм и неговия син да свири на китара", допълва Синатра.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица