Юнкер тръгва на балканска обиколка Ще посети Македония, Албания, Сърбия, Босна и Херцеговина и Косово

Китай с мерки срещу стриптийза по време на погребения

Моу се превръща в бедствие

Стоян Александров с две обвинения за банкови сделки без разрешение

Полицията задържа четирима иманяри Предотвратена е незаконната продажба на ценни монети

Побой между работници в кравеферма завърши със счупена ръка

Будни боляри искат да издигнат паметник на цар Ивайло, закрит мост над Янтра и да позлатят кубетата на Патриаршията в Търново Трите проекта ще струват общо около 12 млн. лева

Трусът събори комин в Садово, заподозряха го за ВиК авария

Изправят пред Темида син, пребил майка си Мъжът нарушил заповед за защита срещу домашно насилие

Съдят ученик за търговия с наркотици Съученик издал деветокласника наркопласьор

Президентът Румен Радев назначи проф. Венцислав Мутафчийски за шеф на ВМА

Тръмп предложи учителите да бъдат въоръжавани

Нинова: Отговорните за кражбите от оградата да бъдат наказани

Софийският градски съд пусна предсрочно от затвора мъжа, който уби с джипа си 6-годишно дете в Панагюрище Решението ще бъде обжалвано

Жена се оплака, че е отвлечена и изнасилена Лекари не откриха следи от насилие

Племенник на Синатра заживя в Пловдив: Заклевам се да творя любов тук

Том Синатра е сред най-търсените италиански китаристи и вече няколко пъти е правил концерти у нас. Племенникът на един от най-известните музиканти на планетата, Франк Синатра, толкова харесал Пловдив, че сега е решил да се установи там. “Влюбих се в града още първия път, когато дойдох тук. В Пловдив има особена енергия. Казах си, че трябва да имам връзка с този град. Наех си апартамент. Това е особено място, в което съумявам да се отдам изцяло на своето изкуство. Да пиша, да композирам, да остана сам със себе си”, признава Том Синатра пред marica.bg.

Но Пловдив вдъхновил Том и за книга, която засега е с две работни заглавия – “Непознатата страна на любовта” и “Изненадите на любовта”.

“В нея се говори за чувствата между мъж и жена. В същото време е свързана с моя живот, с концертите, с това, което съм преживял, с опита ми в любовта, връзките ми с хората. Разказвам за хубавите ми моменти, за лошите и какво е останало в душата ми. В Пловдив живеят най-красивите жени на света. Всеки път, като идвах, се убеждавах в това. Но все не мога да приема, че всички красавици са омъжени”, разкрива китаристът. А в града под тепетата се шушука, че той е влюбен в местна юристка и затова прекарва много време там, независимо от ангажиментите му по цял свят.

Сред най-близките приятели на Том Синатра са двама именити италианци – Тото Кутуньо и Микеле Плачидо. Задължен е и на двамата за това, че са му помогнали в много тежки за него моменти. Но им е благодарен и за незабравимите мигове на щастие, изкарани заедно. “Тото ми е като брат. Винаги когато му трябва китарист, се обажда на мен. Той е истински човек, с достойнство. Много си приличаме и по това как си изразяваме любовта. Учил съм и неговия син да свири на китара”, допълва Синатра.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете