Запалиха коли на бивш депутат в Шумен

4 автомобила изгоряха тази нощ в Шумен. Трите пламнали на улица "Цар Иван Александър" зад Театъра, а четвъртият бил паркиран на петдесетина метра на ул. "Янко Сакъзов", предаде БГНЕС.

Първият сигнал за опожарен автомобил на ул. "Янко Сакъзов" е подаден в 3,05 часа, а за другите - в 3,19 часа. Към момента мястото на инцидента се охранява от полицаи. Извършва се втори оглед. Изгорелите зад Театъра коли са Опел Кадет, Ситроен Берлинго и Шкода Октавия. Тази на паркинга на "Янко Сакъзов е Мицубиши Паджеро".

Два от автомобилите са собственост на семейството на акушер-гинеколога и бивш депутат Христо Таракчиев. Именно тези две коли са запалени от неизвестния подпалвач, а останалите две изгорели, тъй като били наблизо.

Ситроенът Берлинго и Паджерото били регистрирани на сина му Станислав. "Нищо не мога да ви кажа, говорете със сина ми, колите са негови", каза д-р Таракчиев.

По непотвърдена информация Станислав Таракчиев се занимава със земеделие и аренда на земи. Причините за пожарите са в процес на установяване, казаха в официално изявление от полицията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони