Дни преди фаталната катастрофа приятел карал Томи да продаде колата си

Човек, що не продадеш Алфата? Това пита приятел на нелепо загиналия Томи от Плевен. "Правилно", съгласява се 19-годишното момче. Но така и на се вслушва в съвета на Веско. Разговорът публикува самият Томи на страницата си във фейсбук, пише plevenutre.bg.. Датата е 1 април. Година преди това красивото момче споделя снимка: "Ако един ден скоростта ме убие, не плачете, защото бях усмихнат"

19-годишният Томас Миладинов е загиналото момче в адската катастрофа в кв. "Сторгозия" вчера. Плевен е потресен от поредния трагичен пътен инцидент, отнел млад живот.

Томас шофирал с висока скорост "Алфа Ромео"-то си привечер и не се съобразил с лошото време. Дъждовна локва направила "водна възглавница", която го изхвърлила. Возилото се врязало брутално в стълб, а момчето загинало на място. Гледката е била изключително неприятна.

19-годишният Томас е учил в ПГЛВ "Александър Стамболийски"- Плевен, а в момента следвал ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". След като завършил училище, работил в магазин в Несебър. Освен това е записан като модел и в популярната агенция "Red Models". На 25 октомври щял да навърши 20.

Уви, Томас е поредният млад живот, който напуска този свят заради войната по пътищата. Това е вторият случай за тази година, който предизвика сериозна вълна от коментари и траурни статуси в социалната мрежа. Припомняме, че на 16 януари в ужасяваща катастрофа в Кайлъка загина и абитуриентката Ванина Трифонова. Нейната смърт провокира създаването на документален филм, който скоро трябва да тръгне по училищата, като целта е да се прожектира на младите и те да проумеят, че трябва да са внимателни на пътя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини