Николай Нанков поставя начало на дискусия за новото райониране на страната

Йорданка Фандъкова: ЧЕЗ е стратегическо дружество, важно е да има гаранция за качествена услуга Столична община няма нищо общо със сделката, заяви столичният кмет

Две обвинения получи мъжът, който нападна сестра си и се барикадира в къща във Велинград

3000 снегорина са в готовност да чистят пътищата от снега

Бойко Борисов пред младежите в ГЕРБ: Опозицията казваше, че “асфалт не се яде” – хората сега сами искат да им строим магистрали (ВИДЕО)

БМВ откри нередности при софтуер за отработените газове

Задруга разработва критерии за качеството на храните В Сдружението на производителите членуват над 40 фирми

Олимпийските игри в ПьонгЧанг са посетени от над 1.3 милиона души

Деница Сачева: МОН има ясна стратегия за развитие на иновативните образователни методи

Мариано Рахой: Испания трябва да промени модела за финансиране на автонономните области

Доналд Тръмп: Въоръжаването на учителите зависи от властите на отделните щати

САЩ искат санкции върху 33 кораба и 27 компании заради нарушаване на ембаргото върху КНДР

Арестуваха четирима мексикански полицаи за отвличането на трима италианци

Руснаците без национален флаг и на закриването на Олимпиадата, реши МОК

Археолози откриха древен некропол в Египет

Пощенска банка отбелязва 170% ръст на онлайн заявленията за жилищни кредити през 2014 г.

От 1 април до 30 юни „Спестовен жилищен кредит" е с нова още по-ниска лихва

Пощенска банка (www.postbank.bg) отбелязва 170% ръст на онлайн заявленията за жилищни кредити за изминалата година. Сред най-успешните продукти е иновативният „Спестовен жилищен кредит", който до 30 юни 2015 г. е с нова, по-ниска лихва. По време на промоцията, първоначалните лихвени нива са от 5.80%, като клиентите имат възможност автоматично да ги намалят до 5.20%.

„Наблюдаваме промяна в съвременния модел на банкиране – нараства търсенето на интернет базирани услуги, интерактивни финансови приложения, гъвкави комбинирани продукти. В Пощенска банка реорганизираме бизнеса си, за да отговаря на времето, в което живеем и на новите технологии, които хората ползват.

Насочваме се към финансови решения по мярка на клиента и към предоставянето на висококачествено обслужване в нови специализирани центрове. От началото на годината открихме седем центъра за жилищно кредитиране в София и страната. Те предлагат съвременен модел на банково обслужване, съчетаващ иновации и предоставяне на профилирани услуги на всяка група клиенти", коментира Румен Радушев, началник на управление "Индивидуално банкиране" в Пощенска банка.

С иновативния „Спестовен жилищен кредит", за който кандидатстването също е възможно и онлайн, клиентите могат автоматично да изплатят дома си по-бързо или да намалят месечните си вноски. На уеб страницата savingloan.bg има специално разработен калкулатор, с който всеки лесно може да пресметне колко пари и време може да спести с този кредит.

От 1 април до 30 юни кредитополучателите могат да се възползват и от много изгодна първоначална лихва от 5.80%, дори и да нямат вложения в банката. За тези, които разполагат със средства в Пощенска банка, лихвата автоматично може да се намали до 5.20% в зависимост от размера на спестяванията им.

Както и досега, клиентите разполагат със спестяванията си свободно и получават приходи от лихви по тях. За да предостави най-добрите консултации по избора на кредит и закупуване на жилище, Пощенска банка инвестира в специализирана мрежа и обучение на висококвалифицирани експерти.

Те очакват клиентите в новооткритите центрове в София, Пловдив, Варна и Бургас, където е съсредоточен основаният дял от бизнеса с имоти. Експертите допълват, че близо 10% от исканията за кредити идват онлайн, като се наблюдава значителна активизация на алтернативните канали на банкиране.

С продуктa „Спестовен жилищен кредит" Пощенска банка бе избрана за национален шампион на България в конкурса "European Business Awards" през 2014/15, с което за пореден път доказа лидерството си на пазара в тази продуктова категория.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.