ГЕРБ "изяде" Цветан Цветанов за рождения му ден

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов получи торта със собствения си лик за 50-годишния си юбилей от съпартийците си в парламента. Рожденикът сподели лакомството с колегите си в Народното събрание.

Върху тортата е поместена снимката на Цветанов от поканата за тържеството му, разпратена преди повече от седмица. Поканата бе оформена като бюлетина с показателния номер 50 с призив „Гласувайте за Цветан Цветанов на 50”, посочи bTV.

Въпреки закачката с Цветанов като традиционен ръководител на предизборния щаб на ГЕРБ, тортата не бе толкова впечатлеваща, колкото онази под формата на магистрала със захарен багер, която Искра Фидосова поднесе на лидера Бойко Борисов за рождения му ден през 2012 г.

Празненството на Цветанов е насрочено за вечерта на 8 април и ще се състои в столичния ресторант Sky Plaza на осмия етаж в НДК.

В поканата Цветанов е преформулирал и задължителния по закон рефрен в предизборната кампания „Купуването и продаването на гласове е престъпление” и той изглежда така: „Купуването на подаръци и цветя не е престъпление, но рожденикът адмирира решението да ги замените с дарение за деца в нужда”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица