Ексдепутатка разкри защо Бойко Борисов пълнее

"Хапвала съм от прословутите кюфтаци в парламента. Те са мънички и изглеждат спаружени, няма нищо привлекателно в тях". Това разказва пред вестник "Галерия" ексдепутатката от ДПС Петя Раева, която сега се подвизава като диетоложка и пише касови книги за храненето. Самата тя отслабна драстично и поддържа перфектно тегло, благодарение на разделното хранене. Според нея повечето храни в парламентарния бюфет са нездравословни. Раева разкрива и хранителните навици на лидерите в партията й. Ахмед Доган обичал яйца на очи, а Лютви Местан, който имал доста висока култура на хранене, обичал морските дарове и хапвал често риба.

На въпрос защо дебелее Бойко Борисов, въпреки че тренира, тя пояснява, че това става от стрес и липса на сън.

"Спомнете си, че Станишев също качи килограми, когато беше премиер. Стресът е основната причина за напълняване при повечето хора, защото предизвиква неправилно отделяне на хормоните, основно на щитовидната жлеза и панкреаса. Повечето хора не знаят, че докато спят, организмът им отделя хормони, които разграждат мазнините. Може да ви звучи странно, но нормалният и дълбок сън компенсира една фитнес тренировка", обяснява ексдепутатката.

Раева признава, че в парламента я ухажвали, дори когато била по-пълничка, и тя отдава това на широката си усмивка. Отвръщала на флиртовете пак с усмивка. Раева разработила хранителна добавка, която неин бивш колега от Народното събрание използвал, и заедно с режим и умерен спорт, свалил 28 кг.

"Развенчах мита, че русите жени са глупави, но сега има една депутатка, която потвърждава правилото. Моите усилия се оказаха напразни", смята Петя Раева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл