Дългът към Стойчо не пречи на лиценза

Дългът към Стойчо Младенов не е пречка за лиценза на ЦСКА. Треньорът и целият му щаб подписаха споразумения при напускането си на 31 март, че забавените заплати трябва да бъдат изплатени в срок от три месеца. Това означава - до 30 юни. Тогава ще бъде ясно не само дали ЦСКА получава лиценз за Европа, а и за „А“ група. Желанието на Младенов е било именно такова - да не пречи на и без това големите проблеми в документацията на клуба. Въпреки това мнозина опитват да натъртят, че треньорът може да се окаже препъникамъкът при лиценизирането.

„Когато напуснах ЦСКА, се чувствах самотен, но като виждам уважението на фенове и ветерани, вече не е така“, каза Младенов, когато получи грамота от ветераните. За кратко Стойчо влезе и в административната сграда на „Българска армия“, където бяха изпълнителният директор Александър Тодоров заедно с новите силни хора в клуба Ивайло Манджуков и Милко Георгиев.

Всички фактори в ЦСКА са убедени, че лицензът ще бъде спасен. Дългът към НАП на стойност 10 милиона лева бил обезпечен с имоти. Един от големите проблеми се оказват 350 000 евро за „Чавдар“ (Етрополе) по трансфера на Ивайло Чочев в „Палермо“. Първите преговори между Манджуков и шефа на родния клуб на национала Емил Димитров пропаднаха заради разлика от 200 000 евро между искане и готовност за плащане.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ