Сто метра опашка вият феновете на „Атлетико“

Повече от хиляда запалянковци на „Атлетико“ оформиха опашка над 100 метра за билети. На стадион „Висенте Калдерон“ пуснаха местата за реванша за Шампионската лига с „Реал“ на „Сантяго Бернабеу“ още преди първия мач. „Дюшекчиите“ са домакини на 14 април, а гостуват на 22-ри.

Полагат се само 4000 билета за „Атлетико“ при цени по 70 и 85 евро. „Червено-белият“ клуб обаче пое част от цената и местата се продават по 60 евро. Пласирането върви само за хора с абонаментни карти за домакинствата на „Калдерон“, а билетите са поименни, за да се избегне черна борса.

Десетки фенове се строиха пред затворените гишета още на разсъмване. И след няколко часа чакане се добраха до първите билети. Тогава зад гърба им вече имаше огромна тълпа.

А Жозе Моуриньо постави Лионел Меси до Диего Марадона и Пеле, но пропусна Кристиано Роналдо. Колкото и португалецът да отстъпва на най-великите, все пак Специалния му беше треньор в „Реал“ (Мадрид) три сезона. „Пеле, Марадона и Меси са брилянтни футболисти, и тримата са гениални“, заяви Моу.

В. „Ас“ заподозря „треньорска контузия“ на Гарет Бейл преди мача с „Райо Валекано“ снощи. Във вторник уелсецът бе обявен за контузен. В сряда преди обяд се оказа, че е по-добре и е готов да излезе на терена. Медиите видяха „финт“, чрез който Бейл да бъде изваден от титулярите, без да се накърнява имиджа му.

В „Реал“ всички халфове и нападатели вече са здрави и е логично Иско да измести британското крило с оглед формата на двамата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят