Фицата загрява с фолклорен кавър на AC/DC, Криско се превръща в Адел

Фолклорен кавър на AC/DC беше сред импровизациите на актьора Филип Аврамов-Фицата по време на подготовката му за новото преобразяване във фронтмена на култовата хард рок банда. „Страхотен фен на групата съм, бил съм два пъти на техни концерти и смея да кажа, че познавам доста добре музиката им“, сподели Фицата, който реши да направи няколко експеримента за репетицията със специалистите на шоуто, доказвайки че текстовете на AC/DC звучат добре във всякакъв аранжимент.

Криско се лиши от характерните за него жестове в името на Адел. Образът на световнопризнатата певица не само ще сбъдне страховете му да се превърне в „едра жена“, но и ще остави мимиките като единственото му оръжие за изграждането на образа. „Адел почти не се движи - тя въздейства силно чрез гласа и лицето си. Криско, който по принцип е много енергичен, ще трябва да изрази всичко единствено чрез мимики“, коментира преподавателят по актьорско майсторство Георги Низамов.

В понеделник вечер, точно в 20:00ч., “Като две капки вода“ ще превърне Нона Йотова в секс символът на няколко поколения – Елвис Пресли. След като опита лунната походка АЗИС ще дефилира с уверената крачка на R&B дивата Бионсе. С „фънки“ настроение ще се появи преобразената като Бруно Марс Маца, последвана от Ненчо Балабанов и новото му превъплъщение – Мегън Тейлър. Червенокосата фурия Жана Бергендорф ще влезе в обувките на най-дивата българска рок изпълнителка – Милена Славова, а Джуджи ще покаже меланхоличната страна на поп идола Майкъл Джексън.

Ще успее ли Криско да представи висш пилотаж на актьорската игра? Кои ще бъдат фаворитите в празничната надпревара? – ще разберете в понеделник вечер от 20:00ч. по НОВА.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес