Арестуван е бившият шеф на контраразузнаването в Македония

Благотворителен концерт събира пари за възстановяване на паметника на Шести артилерийски полк в Сливен

Обучаваха общинари да помагат на домоуправители

Президентът удостои с плакет „Св. св. Кирил и Методий“ Съюза на българските писатели (СНИМКИ)

Тръмп: САЩ остават стабилен партньор на Саудитска Арабия въпреки съмненията покрай смъртта на Хашоги

Българите зад граница искат да ги представляват нови организации

Столична община: Изтича срокът за такса смет

Нов препъникамък за Брекзит – Гибралтар Испания плаши с вето споразумението за напускане

Все повече млади в САЩ предпочитат съвместно съжителство без брак

Стълб спасил влака в Кресненското дефиле от падане в реката

Премиерът на Испания обяви, че може да насрочи предсрочни избори

Менте намаления дебнат този Черен петък Ако на витрината пише “- 70%”, всички стоки трябва да са със 70 на сто по-ниски

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 21 ноември 2018

Дворът на кирилицата посрещна висши държавници от Бурятия, Калмикия и Чечня Откриха още 4 бюст-паметника в Алеята на писателите

Бумащина спира 30 млн. лв. за лекарите Всяка година касата пренасочва огромна сума от перо на перо

Прегрешилият съдия: Моци бе за червен картон, но лошо заставане ми попречи да видя ситуацията

Главният съдия на двубоя Лудогорец – ЦСКА (4:0) Георги Йорданов призна грешката си при удара на Козмин Моци в тялото на Стефан Николич. Реферът не отсъди дори нарушение за кунг-фу ритника на румънеца.

В уведомително писмо Йорданов признава, че не е видял ситуацията поради няколко причини, една от които лошо заставане. Арбитърът пише (б.р. с правописни грешки), че не е получил информация от никой от останалите си помощници.

УВЕДОМИТЕЛНО ПИСМО

от Георги Василев Йорданов

Главен съдия на футболната среща за първенство на „А” ПФГ XXIVкръг между отборите на ПФК „Лудогорец” гр. Разград и ПФК „ЦСКА” гр.София, състояла се в гр. Разград на 04.04.2015 г. от 20,00 часа на ст. „Лудогорец Арена”.

Уважаеми Г-н Председател,

Безкрайно много уважавам Дисциплинарната Комисия на БФС и безрезервно ценя работата на членовете на Комисията, която винаги е била обективна и коректна и в името на феърплея и спазване на всички законови разпоредби и правилници и винаги бих бил на разположение да съдействам с нужната информация и пояснения, но поради неотложни служебни ангажименти съм възпрепятстван да присъствам на заседанието на ДК към БФС на 09.04.2015 г. от 12.00 ч., за което предварително се извинявам.

По отношение на случилият се инцидент по време на футболната среща в 22 минута от страна на състезателя на ПФК „Лудогорец” гр. Разград Козмин Йосиф Моци за съжаление по време на мача не видях какво точно се случи в тази ситуация, поради недобро местозаставане, лош визуален ъгъл (футболистът на ЦСКА Стефан Николич с гърба си закрива видимостта ми към инцидента) и моментно разконцентриране (контузен състезател от ПФК ЦСКА гр.София Борис Галчев поиска разрешение от резервния съдия и сигнал от моя страна за присъединяване в игра) и по тази причина не отсъдих нарушение съгл. Правило 12. За тази ситуацията не получих информация по комуникационната система за извършеното нарушение от никой от останалите съдии от бригадата.

След внимателно изглеждане на целият мач и въпросната ситуация твърдя, че съм допуснал грешка за неотсъждане на ПСУ и дисциплинарна санкция – Червен Картон на състезателя на ПФК „Лудогорец” гр. Разград Козмин Йосиф Моци за груба игра в игрова обстановка опасна за здравето на футболиста на ПФК „ЦСКА” гр.София Стефан Николич.

гр. Габрово
С уважение: 09.04.2015
/Георги Йорданов/

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.