На 19 юни 2018 да почерпят

Крал Кейн изведе Англия до драматичен успех

Младежи работят и почиват в луксозни морски хотели Холдингът „Виктория груп“ се грижи за възпитаници от дома „Майка Терезия“ и ателие „Прегърни ме“

Тръмп разпореди създаването на космическа армия

СЗО обяви геймърството за психично разстройство

Пороят отряза достъпа до кюстендилски села

Кралският монетен двор с менте филиал в село Първенец (ОБЗОР) Бандата секла по 2 британски паунда с отлично качество

Бебе се роди във френски влак, ще се вози безплатно 25 години

Иван Дреновички: Имаме една от най-ниските цени на газа в ЕС

Емануела е за купона в Слънчака

Финландски депутат беше осъден за сексуален тормоз над колежка

Фандъкова: Получени са над 300 сигнали за аварии и завирявания

Камион се заби в цех край Е-80, шофьорът загина

МВР: 172 сигнала са постъпили заради пороя в София Няма преливания на реки, язовирите се изпускат контролирано

200 лв. глоба за шофьор, свалил скоба от колата Промените трябва да бъдат гласувани от Столичния общински съвет

Прегрешилият съдия: Моци бе за червен картон, но лошо заставане ми попречи да видя ситуацията

Главният съдия на двубоя Лудогорец – ЦСКА (4:0) Георги Йорданов призна грешката си при удара на Козмин Моци в тялото на Стефан Николич. Реферът не отсъди дори нарушение за кунг-фу ритника на румънеца.

В уведомително писмо Йорданов признава, че не е видял ситуацията поради няколко причини, една от които лошо заставане. Арбитърът пише (б.р. с правописни грешки), че не е получил информация от никой от останалите си помощници.

УВЕДОМИТЕЛНО ПИСМО

от Георги Василев Йорданов

Главен съдия на футболната среща за първенство на „А” ПФГ XXIVкръг между отборите на ПФК „Лудогорец” гр. Разград и ПФК „ЦСКА” гр.София, състояла се в гр. Разград на 04.04.2015 г. от 20,00 часа на ст. „Лудогорец Арена”.

Уважаеми Г-н Председател,

Безкрайно много уважавам Дисциплинарната Комисия на БФС и безрезервно ценя работата на членовете на Комисията, която винаги е била обективна и коректна и в името на феърплея и спазване на всички законови разпоредби и правилници и винаги бих бил на разположение да съдействам с нужната информация и пояснения, но поради неотложни служебни ангажименти съм възпрепятстван да присъствам на заседанието на ДК към БФС на 09.04.2015 г. от 12.00 ч., за което предварително се извинявам.

По отношение на случилият се инцидент по време на футболната среща в 22 минута от страна на състезателя на ПФК „Лудогорец” гр. Разград Козмин Йосиф Моци за съжаление по време на мача не видях какво точно се случи в тази ситуация, поради недобро местозаставане, лош визуален ъгъл (футболистът на ЦСКА Стефан Николич с гърба си закрива видимостта ми към инцидента) и моментно разконцентриране (контузен състезател от ПФК ЦСКА гр.София Борис Галчев поиска разрешение от резервния съдия и сигнал от моя страна за присъединяване в игра) и по тази причина не отсъдих нарушение съгл. Правило 12. За тази ситуацията не получих информация по комуникационната система за извършеното нарушение от никой от останалите съдии от бригадата.

След внимателно изглеждане на целият мач и въпросната ситуация твърдя, че съм допуснал грешка за неотсъждане на ПСУ и дисциплинарна санкция – Червен Картон на състезателя на ПФК „Лудогорец” гр. Разград Козмин Йосиф Моци за груба игра в игрова обстановка опасна за здравето на футболиста на ПФК „ЦСКА” гр.София Стефан Николич.

гр. Габрово
С уважение: 09.04.2015
/Георги Йорданов/

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.