Защо добрите момичета си падат по лоши момчета?

Наистина ли противоположностите се привличат и какво кара примерните девойки да се увличат по опасни младежи? Куши е обикновено момиче от провинцията, което вярва в семейните ценности и силата на любовта. Срещата й с арогантния богаташ Арнав, който на пръв поглед е нейната пълна противоположност, преобръща живота и на двамата. Арнав не вярва нито в любовта, нито в бог и счита традиционния семеен бит за пълна отживелица, а единственият му близък човек, който значи нещо за него, е сестра му Анжали. Той смята, че всеки има своята цена и може да бъде купен или манипулиран.

Между Куши и Арнав се оформя странна връзка на любов и омраза, която намира израз в една постоянна и тиха война. Предстои им да извървят дълъг път в търсене на истинските ценности и чувства в премиерния индийски сериал “Пътеки към щастието”, който започва утре и ще се излъчва всяка събота и неделя в ефира на “Диема фемили” от 18 ч.

За участието си в поредицата Буран и Саная са отличени с една от най-престижните телевизионни награди Star Parivaar Awards за любима екранна двойка през 2012 г. Двамата актьори споделят, че между тях на снимачната площадка е възникнало истинско приятелство, което надхвърля рамките на работната среда. Барун и Саная често са лица на благотворителни кампании в името на подкрепяни от тях каузи. Екранната химия между двамата актьори превръща „Пътеки към щастието” в един от най-гледаните сериали с повече от 217 млн. зрители.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали