Вкусни изненади и любов за празничните дни

Вкуснотии, търсене на любовта, сватбени вълнения и срещи със свръхестественото... TLC ще изненада зрителите с богата великденска програма, включваща специална селекция от най-вълнуващите поредици на канала. „Кралят на тортите”, „Медиумът от Лонг Айлънд”, „Кажете “да” на булчинската рокля”, „Ранди идва на помощ” и „90 дни до сватбата” ще забавляват зрителите в празничния ден.
В неделя от 11,30 ч TLC ще представи истинския медиум Тереза Капуто и нейното колоритно семейство в забавен епизод от четвърти сезон на „Медиумът от Лонг Айлънд”. Серията ще разкаже за историите на хора, които чакат с години, за да се срещнат с Тереза.

Празничната програма продължава с епизоди от предаването за булки „Кажете “да” на булчинската рокля”. От 12 ч до 16 ч сватбеният салон „Клайнфелд” в Манхатън ще отвори врати за всички почитатели на романтиката и блясъка.
„Ранди идва на помощ” ще продължи празничната тематика на Великден с поредица от два епизода с начален час 19 ч. В тях сватбеният експерт и дизайнер Ранди Феноли ще обиколи няколко големи американски града, за да се срещне с младоженки, които имат нужда от съвет в избора на сватбена рокля.
И понеже един празник не е достатъчно приказен без лакомства, идва и поредицата „Кралят на тортите”. Зрителите ще могат да се насладят на няколко изкушаващо вкусни часа с майстора на сладкишите сутринта и в по-късните часове на Великден - от 9 до 11 ч, и от 22 ч до полунощ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали