„Левски“ пуска 10 000 билета за реванша с "Лудогорец"

„Левски“ мисли да отпечата 10 000 билета за реванша с „Лудогорец“ след оптимистичното 0:0 в Разград. Вторият мач от полуфиналите за купата е на 29 април на „Аспарухов“. Ако местата се похарчат, ще бъдат пуснати още. Очаква се продажбите да започнат дни преди реванша, вероятно на 27-и, понеделник.

Целта на „сините“ е пълен стадион, вулканична атмосфера, ад за гостите, рай за своите. „Левски“ няма купа от 6 години, а на „Герена“ обстановката не е била подобна от месец май 2013-а. А 10 000 души не е имало на „Аспарухов“ отдавна...

Агитката от сектор „Б“ вече работи по огнено шоу за реванша. Подобно имаше и при домакинското 1:0 с „Лудогорец“ преди близо 2 години, когато победата се смяташе за шампионска. После обаче дойде фаталното 1:1 със „Славия“.

Не е изключено на отбора да бъдат обещани и извънредни премии за отстраняване на „Лудогорец“. По принцип бонуси при „сините“ се полагат само за спечелване на купата и вероятно са по 10 000 лв. на играч.

Успоредно е възможно предстоящите мачове във втората шестица на „А“ група да бъдат подчинени на мечтата за спечелване на купата. В тази насока титуляри могат да получат почивка срещу „Славия“ в събота.

Добрият резултат в Разград активира последните усилия по уреждането на евролиценза. Снощи се очакваха споразумения за разсрочване на дълга с Хосе Мурсия, а може би и със Славиша Йоканович. Паралелно „сините“ събираха и пари да покрият всички останали задължения. По регламента на УЕФА може да се плаща и днес.

Боян Йоргачевич и Антонио Аниете получиха най-много похвали от съотборниците си за играта в Ловеч. Но треньорът Стойчо Стоев открои целия тим като герой в разбора си

На „Герена“ чакат пари до седмица

В „Левски“ очакват да се появят повечко пари следващата седмица. Възможно е влизането на нов спонсор или миноритарен акционер. Футболистите не са получавали заплати за януари и февруари, а в средата на април иде ред и за мартенските.
Тодор Батков е готов да даде безвъзмездно и безплатно от своите акции на всеки, който вложи средства в клуба.

„Всеки ще си получи заработеното, водихме доста разговори - заяви капитанът Владимир Гаджев. - Окуражаваме се. Имахме среща и със спортния директор Георги Иванов. Той също ни каза какво е положението. Надяваме се в следващите дни да има подобряване от финансова гледна точка. Парите не са всичко на този свят. Но в „Левски“ има огромно напрежение. Не мислете, че положението не ни се отразява. Напротив - отразява се негативно. Но със или без пари, ние сме длъжни да излизаме на терена и да побеждаваме. Радвам се, че феновете ни подкрепят. Играхме страхотно. В реванша ще имаме предимство заради нашата публика. Вярвам, че стадионът ще бъде пълен.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ