Наетите фирми се скриха

Фирма “Дигинг” ЕООД има сайт, в който пише, че е създадена през 2004 г. от екип с богат опит в механизацията. На интернет страницата на дружеството са оставени за контакт два мобилни телефона и един стационарен, но през целия ден в четвъртък никой не отговаряше на тях.

В различните бизнес каталози компанията представя различни адреси на управление, което прави откриването на актуален офис невъзможно. Според Търговския регистър собственик и управител на фирмата е Георги Иванов Георгиев.

Мобилният телефон на управителя на “Бултранспорт груп” Янка Митева е изключен. Според представители на строителния сектор във Варна и двете фирми не са известни на бранша или поне не са работили по големи обекти.

От строителния надзор са категорични, че за реконструкцията на хотела има ясно разписани правила за всяка дейност и щом се е случил инцидентът, някой не ги е спазил. Прокуратурата проверява кой ги е нарушил и кой е човекът, наредил на работниците да къртят.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.