Стъклето: Пламен Галев беше тръгнал по пътя на Борисов, щеше да стане премиер на България

„Атаката срещу групата на Галеви беше чисто политическа, защото много добре знаете, че Пламен Галев беше тръгнал по пътя на Бойко Борисов и щеше да стане премиер на България. Сега атаката срещу неговите хора продължава. 19-годишната попска щерка Анна-Мария Кръстева направи опит да се самоубие, след като баща й отец Методи и майка й Евелина я обвиниха, че има връзка с мен. Момичето си има приятел”, заяви пред вестник „Вяра” експолицаят на Дупница Владимир Ангелов, известен с прякора Стъклето.

„Младото момиче не може да преживее жестоките обвинения, отправени от най-близките й хора, и се нагълтала със сънотворни лекарства. Не зная колко точно таблетки е изпила завчера. Научих това от приятелката й Дани, която ми съобщи. Намерил я дядо й Иван Шилегарски, който влязъл в стаята й, за да види как е. Момичето напоследък било доста разстроено. Дядото видял безжизненото тяло на Анна-Мария, уплашил се и извикал линейка. След извършените реанимационни действия тя е настанена в общинската болница в града. Искам думата, за да поясня, че отец Методи отдавна е загубил връзка с детето си, което е много жалко. Ако не беше така, той щеше да знае къде е в момента дъщеря му. Аз се разведох с моята съпруга формално, защото водя битка с комисията „Кушлев” и го направих, за да прехвърля имотите си на нея, защото имам строителна фирма, имам багери, имам 10 таксита, имам жилища и те са запорирани. Предстои ми дело, за да мога да си ги върна, но голяма част от всичко, което имам, аз го прехвърлих на Красимира, която е жената до мен, майката на двете ми деца.

В момента се чудя как да се спасявам и как да стъпя на краката си. Красимира е в Лондон, там работи заедно с Радослава Ушатова – дъщеря на полк. Стоян Ушатов, бивш шеф на Държавна сигурност и шеф на „Класифицирана информация” в община Дупница по време на кмета Янев. Миналия месец с децата бяхме при нея на Острова.

Разказвам всичко това, за да стане ясно на отец Методи и на цялата общественост, че нямам нищо общо с дъщеря му Анна-Мария. Да, познавам момичето, познавам и нейните приятелки Михаела и Дани, познавам ги от кафе „Фейсис”, бил съм два-три пъти на кафе с тях в 10 часа сутринта, защото всеки ден почти от 8 сутринта ходя на фитнес в залата над ДСК. След тренировка пия кафе в заведението, а момичетата, доколкото ми е известно, по цял ден стоят там. Два-три от случаите, в които съм бил в заведението сутрин, съм ги засичал. От персонала знаят, че са постоянни клиентки и че Анна-Мария е дъщеря на отец Методи. Тя публично се е оплаквала от него и аз съм й казвал:

„Да, от деца се познаваме с баща ти, той е свестен. За родителите не се говори нищо лошо, а вашата работа е не да висите по кафетата, а да учите.” Това са моите думи, толкова. Нямам нищо общо с тези деца. Две от момичетата, за които става въпрос – Михаела и Дани, станаха свидетели на инцидента с екскмета Пламен Соколов. Двете бяха в жилището на кмета, което той беше дал за квартира на Дуньо от Кюстендил. Те видяха как Соколов ме удари по лицето, след като ме засече с колата си на старата автогара. Двете момичета ги познавам покрай общия приятел Дуньо. После екскметът извади медицинско, с което удостоверява, че аз съм го пребил. Но общоизвестен е фактът, че докторът има медицински център и той може да си извади и болничен, в който да пише, че е бременен”, каза Владимир Ангелов-Стъклето.

На въпроса как са Пламен Галеви и Ангел Христов, той беше категоричен:

„Не зная защо ме питате това, като много ясно е, че аз не зная, но нека да не берем грижа за тях, аз съм сигурен, че те са добре. Нека да погледнем нашия живот тук, в Дупница. Яд ме хваща, като гледам какво се случва. Екскмет ме напада и ми налита на бой. Поп, който беше отстранен от гробищния парк заради кражби, ме обвинява, че се занимавам с момиченца. На всички тях искам да каже, че имам прекрасна съпруга и нямам намерение да я заменям с никоя. В Дупница си гледам децата, опитвам се да завъртя бизнес с продажба на коли, имам и строителна фирма и уча английски в местната школа. Не зная, може да остана в Дупница, а може да замина и в Лондон. Английският при всички положения ми е нужен. В Лондон животът е прекрасен и всички изкарват добри пари, включително съпругата ми”, довърши Стъклето.

Красимира допреди няколко месеца делеше фризьорски салон с приятелката си Гери. Около 20 години двете стопанисват един от най-елитните фризьорски салони на града. Краси и Гери са известни не само като верни приятелки и съдружнички, но и като добри професионалистки. Красимира е известна с тихия и приветлив характер, тя е винаги усмихната и наистина по общо мнение е много красива. Тя роди на Владимир Ангелов две деца – момче и момиче.

Дупничани припомниха, че 8% не достигнаха на Пламен Галев да стане независим депутат, а Ангел Христов получи смешен брой гласове в Перник, където се кандидатира от партия ПЛАМ. Дупничани мълвяха, че Пламен Галев е премиерът, а Ангел Христов вицепремиер, а Владимир Ангелов си го представиха за силов министър. По времето на екскмета Атанас Янев Владимир Ангелов завеждаше отдела по програма за временна заетост и контролираше трафика на колите и автобусите около автогарата. Неговата заплата не беше висока – само 700 лв. за неблагодарната работа, която вършеше, но Атанас Янев подготвяше нова структура на общинска администрация и му беше подготвил по-висок пост – шеф на общинска полиция. На 80% дупничани богоговееха по ексбаретите и техния екип и се радваха на управлението им, но други 20 се кръстеха и наблюдаваха възхода им с изумление. Те коментираха:

„Ако Братя Галеви поемат командата на България, държавата трябва да се огради с бодлива тел и да станем член не на Европейския съюз, а африканския съюз.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини