Rolling Stones готвят нов албум

Камъните ще продължат да се търкалят нагоре по музикалните класации. Независимо един от друг и Кийт Ричардс, и Мик Джагър издадоха, че Rolling Stones работят по нов албум.

Ричардс е готов и с новия си солов проект, който ще бъде трети след албумите му Talk Is Cheap от 1988 г. и Main Offender, излязъл през 1992 г. Музикантът твърди, че идеята за нови записи с момчетата не била негова, но той със сигурност би се съгласил да влезе в звукозаписното студио за някое ново парче.
Междувременно Мик Джагър обяви, че е доста зает, защото пише нови песни за групата. “Написах доста в последно време. Парчетата са за различни неща, живота като цяло, има и лични преживявания.”

Турнето на банадата The Zip Code Tour, което започва на 24 май в Сан Диего и ще мине през Северна Америка и Канада, съвпада с повторното издаване на албума от 1971 г. Sticky Fingers, който включва емблематичните Brown Sugar и Wild Horses.
Последния път, когато музикантите се отправиха на толкова дълго турне, беше през 2012 г. и 2013 г. за 50 & Counting tour. Пред Асошиейтед прес Джагър сподели каква подготовка изисква едно такова турне. “Всяка вечер публиката е като изпитание за мен. Мислите си,че шоуто е едно и също, но то никога не е.”
Изпълнителят, който навърши 71 г., се подлага на строг режим преди концертите. За тонус, докато третира, слуша Давид Гета и Келвин Харис.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица