Гробно мълчание за заплатите в ЦСКА

Гробно мълчание последва в часовете, след като Ивайло Манджуков от управителния съвет на ЦСКА обяви в четвъртък пред футболистите, че няма да получат заплати. Преди мача срещу „Ботев” никой от играчите не каза дали има план да се раздели с клуба чрез арбитраж. Може би повечето искат да доиграят оставащите до края на сезона двубои, за да останат в кондиция и през лятото по-лесно да си намерят нови отбори.

„Червените“ чакат заплатите за февруари, а иде ред и на мартенските.

Слуховете, че вратарят Максимс Уваренко е симулирал контузия, бяха опровергани от ЦСКА. Стражът получи разтежение и не успя да играе срещу „Ботев”. С изказване Уваренко шокира дори пресата в Англия - родителите му давали пари, за да си плати квартирата. Откакто е в ЦСКА, той още не е взел нито стотинка. Същото се отнася за останалите нови попълнения.

Футболистите явно ще решават какво да правят след Великден. Вероятно ще излязат с общо становище към фенове и ръководство.

Из Борисовата градина тръгна мълвата, че са се намерили богати хора, които да помогнат за спасението на лиценза във вторник Освен Петър Манджуков и Юлиян Инджов още двама бизнесмени били готови да преведат спешно сериозни средства. Целта е да се намерят 1,7 милиона лева за лицензионните проблеми и още стотици хиляди за забавените заплати на отбора. След това ще се мисли за останалите дългове. Никой от ЦСКА обаче не потвърди, че подобно нещо ще се случи наистина.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини