Хванаха мъжа, отрязал главите на две жени край Москва

Следователи от Солнечногорския следствен район в Московска област успяха да установят самоличността и да задържат убиеца на двете жени, чиито обезглавени тела бяха намерени преди дни в ледените води на река Клязма, край градчето Менделеево.

Жестокият сатрап се оказал местният жител Александър Катанов.
Според разследващите зверското престъпление именно той преди два месеца хладнокръвно е убил 43-годишната Надежда Г. и приятелката й Виктория Н. Мъжът разчленил телата и ги изхвърлил в реката, съобщава Lifenews.ru.

Следователите са намерили неопровержими доказателства за вината на Катанов за двойното убийство. В момента криминалистите изясняват мотивите, тласнали мъжа към жестокото престъпление, а също се опитват да възстановят картината на трагедията.

Припомняме, че на 8 април 2015 г. край Менделеево бяха намерени обезглавени телата на две жени. Труповете бяха също без ръце и крака, с много наранявания от нож в областта на гърдите и корема. Разследващите намериха до телата женско бельо и колан, като етикетите бяха изрязани - вероятно, за да се унищожат всички евентуални улики.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят