Венци Стефанов: Славия е създала Левски, за да има с кой да си играе, Батков е наясно с рибата

Известният с култовите си изказвания президент на Славия Венцислав Стефанов отвърна с оригинално изявление на колегата си от Левски Тодор Батков след победата на "белите" в най-старото столично дерби с 1:0 на "Овча купел". "Сега наближаваше дербито и колегата Венци си пусна хайвера. Реферът остави много свободна игра, видя се и фаулът срещу Гикиевич при техния гол. Левски не заслужаваше да победи, но и не заслужаваше да загуби", заяви в минутите след поражението собственикът на Левски.

"По-смешно обвинение и оправдание не съм чувал. Явно той е по-голям специалист, аз се въздържам. Не ми го позволява възпитанието. Славия е създала Левски, за да има с кой да си играе, защото тогава, преди 100 години, е била сама, и сега след 100 години пак си поигра с Левски", коментира Стефанов пред Канал 3.

"Изказването на Домусчиев, че Ботев – Литекс е бил приятелски мач, е несериозно. Някой път виждаш, че и хора като Тодор Батков вземат, та изкашлят някоя нечувана глупост. Случва се с всеки, но няма приятелски мачове, в този шампионат няма приятелски мачове. Видяхте на мача Марек – Славия как играха футболистите на домакините. Очите им бяха такива зачервени, сякаш са работили на оксижен три дена. Изненада ме декларацията на Литекс. Не би трябвало по този начин да комуникират, ама по съшия начин се отнася и Тодор Батков. Той явно с риба и рибни култури е наясно, кога рибата си хвърля хайвера... Не искам да влизам в тези полемики, не искам да слизам на това ниво. Те явно не са свикнали да губят, нито Левски, нито някой друг. Ръководството на Литекс не трябваше по този начин да се изказва, както не трябваше и днес Тодор да говори тия простотии. Приеми достойно загубата и това е. На Великден трябва да бъдем повече човеци”, завърши Венци Стефанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт