Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Египетски полицаи спасиха дете, падащо от третия етаж

Обвиниха бивш министър на финансите в лихварство (обзор) Стоян Александров ще отговаря за 75 кредита за милиони, раздадени срещу солени лихви

Гръцкият президент към Турция и Македония: Времената на нахлуване на европейска територия са отминали безвъзвратно

Здравец Хайтов представя нови разкрития за гроба на Левски

Русенец спечели 4 милиона и половина от тотото с фиш за 6.75 лв.

Йълдъз Ибрахимова: Жельо Желев и Ахмед Доган ми предлагаха да вляза в политиката

Въпреки предупрежденията от близки, че въпросите, задавани от Сашо Диков са провокативни и определено клонят към жълтото, Йълдъз Ибрахимова приела да му даде интервю заради рекламата, което то ще направи за нея. Това стана ясно от нейното признание в началото на разговора й с журналиста.Желю Желев и Ахмед Доган по различно време са предлагали на Йълдъз Ибрахимова да влезе в политиката като депутат от СДС и от ДПС. “Не приех, това за мен е един различен и чужд смят”, призна тя.

Певицата разказа, как пред деца от детската градина обяснила що е това джаз, като променила песничката „Зайченцето бяло” в този музикален стил. „40 минути говорих и пях пред децата и накрая всички искаха да станат джаз-певици и певци”, спомни си Ибрахимова.

Тя разказа, че в Мексико управителят на ресторанта, който дошъл на концерта й заявил, че в „гърлото ти има диамант”. Известната джазова певица сподели, че се надява да пее още дълги години и накрая, ако гласът й започне да се губи, ще измисли нов стил, но ще продължи да пее.

В ранните часове всеки ден тя се разпява, като звученето на гласа й е като на мъж. „Родена съм на Балканите, тук имаме страхотно музикално богатство и да пея само джаз, за мен не е достатъчно”, призна Ибрахимова.

Тя заяви, че е женена за музиката, другото не я интересува. „Но когато срещнах бъдещият си мъж, нещата се промениха и бях щастлива от тази среща”, разказа Ибрахимова. Тя разказа, че съпругът й е бил като мениджър, въпреки че основното му занимание е била политиката.

Джаз-певицата сподели, че е получила предложение за женитба от бъдещия си съпруг в колата и то на английски, за да не разбере шофьорът за какво си говорят. „Оженихме се в Копенхаген, след мой концерт, имаше и български депутати по време на церемонията в посолството на Турция в Дания”, разказа още тя.

“Съпругът ми седем години се бори с рака, но в крайна сметка не почина от рак, а от Хепатит Б, с който се е заразил по време на кръвопреливане в болницата”, разказа певицата. Според нея, просто лекарите там не са го опазили.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете