Тайсън Фюри без секс три месеца

Мащабни протести срещу скъпите горива във Франция Организаторите раздават брошури с планираните блокади, за да не страдат гражданите

Морският бранш скочи срещу обществена поръчка за спасителни кораби

„Антикорупция“ поиска отнемане на имущество за 2,3 млн. лева от Трайчо Трайков

Училището в Черноморец опасно за децата Омбудсманът на Бургас: Има нужда от спешен ремонт

Поставят къщичките за Коледно-новогодишния базар в Благоевград

Русия призова САЩ да прекратят „окупацията“ на зоната около бежанския лагер Рукбан в Южна Сирия

Условна присъда за пиян ученик, убил кмет на пътя

Над 6000 бебета у нас се раждат преждевременно 91 новородени са минали за 11 месеца през отделението по Неонатология към болницата в Търново, спасено е бебе с тегло 900 грама

Льов: Младите имат голям потенциал

330 лв. за коледни подаръци ще заделят любителите на онлайн шопинга Най-често даряваме дрехи и козметика

Сбогуването с Краля

Кметът на София отиде на работа с градския транспорт

Мъри: България все още е затворена страница

Варна с награди за дигитално училище, спорт и младежки политики

Йълдъз Ибрахимова: Жельо Желев и Ахмед Доган ми предлагаха да вляза в политиката

Въпреки предупрежденията от близки, че въпросите, задавани от Сашо Диков са провокативни и определено клонят към жълтото, Йълдъз Ибрахимова приела да му даде интервю заради рекламата, което то ще направи за нея. Това стана ясно от нейното признание в началото на разговора й с журналиста.Желю Желев и Ахмед Доган по различно време са предлагали на Йълдъз Ибрахимова да влезе в политиката като депутат от СДС и от ДПС. „Не приех, това за мен е един различен и чужд смят“, призна тя.

Певицата разказа, как пред деца от детската градина обяснила що е това джаз, като променила песничката „Зайченцето бяло” в този музикален стил. „40 минути говорих и пях пред децата и накрая всички искаха да станат джаз-певици и певци”, спомни си Ибрахимова.

Тя разказа, че в Мексико управителят на ресторанта, който дошъл на концерта й заявил, че в „гърлото ти има диамант”. Известната джазова певица сподели, че се надява да пее още дълги години и накрая, ако гласът й започне да се губи, ще измисли нов стил, но ще продължи да пее.

В ранните часове всеки ден тя се разпява, като звученето на гласа й е като на мъж. „Родена съм на Балканите, тук имаме страхотно музикално богатство и да пея само джаз, за мен не е достатъчно”, призна Ибрахимова.

Тя заяви, че е женена за музиката, другото не я интересува. „Но когато срещнах бъдещият си мъж, нещата се промениха и бях щастлива от тази среща”, разказа Ибрахимова. Тя разказа, че съпругът й е бил като мениджър, въпреки че основното му занимание е била политиката.

Джаз-певицата сподели, че е получила предложение за женитба от бъдещия си съпруг в колата и то на английски, за да не разбере шофьорът за какво си говорят. „Оженихме се в Копенхаген, след мой концерт, имаше и български депутати по време на церемонията в посолството на Турция в Дания”, разказа още тя.

„Съпругът ми седем години се бори с рака, но в крайна сметка не почина от рак, а от Хепатит Б, с който се е заразил по време на кръвопреливане в болницата“, разказа певицата. Според нея, просто лекарите там не са го опазили.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.