Ивайло Чочев с първи гол в Серия А, Палермо бие като гост

Палермо отвя с 3:1, като гост на Удинезе, а брилянтният Ивайло Чочев вкара атрактивно третото попадение с глава в 66-ата, съобщава Проспорт.

Почетния гол за домакините отбеляза капитанът Антонио ди Натале в 81-ата минута на мача.

Изигралият пълни 90 минути българин прати индиректен поздрав на всички, които си подредиха интересите пред националния в квалификацията срещу Италия и талантливият българин не видя терен, независимо че е играч именно от Серия А.

С попадения на Ашраф Лазаар в 15-ата и Лука Ригони в 21-ата минута гостите от Сицилия поведоха с 2:0, а Чочев доведе нещата до класиката 3:0. При атака в дясно българският халф приспа защитата с ленивост в стил "играйте без мен" и когато всички го бяха отписали видяха връхлитащия №18 и неспасяемо попадение с глава. Освен трите гола сицилианците се отчетоха и с две греди на Дибала и Рисполи.

Освен брилянтните си отигравания в организацията на играта, Чочев показа много стил в защита, а при корнерите за Удинезе бе пълновластен господар и не допусна нито веднъж изненада от статично положение.

Голът на Ивайло Чочев бе негов първи в Серия А. Това бе 11-ият мач на българина за сезона и 6-и, като титуляр. Любопитното е, че се спазва традицията, когато Чочев е титуляр, Палермо да не губи двубоите си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят