Баща, чичо и брат изнасилват тинейджърка в Индия

Нов ужас с потресаващо изнасилване в Индия. 16-годишно момиче бе изнасилено от чичо си, брат си и баща си многократно. Извергите са задържани от полицията. По информация на местните власти, изнасилванията са се случвали в течение на две години.

Тийнейджърката е от Дхупгури в щата Западен Бенгал. Момичето дори забременяло два пъти от своите роднини, но и двата пъти тя билопринудено да направи аборт. След като две години момичето търпяло ужасите, то най-накрая се решило да разкаже на преподавател в училището си за ужаса, който й помогнал да се свърже с полицията. Тримата изверги бяха арестувани от стражите на реда в петък.

„Баща й, фермер на около 50 години, я е изнасилвал няколко пъти. Тя твърди, че и чичо й я е изнасилвал, като напоследък тя е била принудена да задоволява сексуално и брат си”, каза говорителят на местната полиция К. Л. Шерпа. Тийнейджърката, чието име не се съобщава, четири пъти се е опитала да се самоубие. Тя е казала на полицията, че е се е страхувал да разкаже за ужаса, като майка й е знаела за него, но не е предприела нищо, за да я спаси.

В момента момичето е предадено на грижите на нейна леля.

През 2013 година в Индия е съобщено за над 309 000 престъпления срещу жени. Това е скок от над 26% спрямо 2012 година. При това, повечето престъпления от този род, извършени в малки селища, не се съобщават на властите поради страха от срам и стигма.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят