Млад шофьор едва не отнесе майка с дете на зебра във Враца

Млад шофьор едва не предизвика ужасна трагедия вчера около 18 часа във Враца. Инцидентът стана на улица „Ген. Леонов“ при пресечката с улица „Козлодуйски бряг“, на метри от площад „Васил Левски“. Майка и малко дете пресичаха по пешеходната пътека, а служебен и обозначен автомобил на „Пътна полиция“ спря, за да им осигури преминаването. В този момент край полицейската кола изфуча тъмнозелено „Ауди“ с около 80 километра в час и като по чудо не отнесе пешеходците.

Веднага щом платното се освободи, полицаите включиха буркана и спряха нарушителя. Шофьорът и спътникът му, също на около 20 години, бяха изкарани от колата. С ръце, поставени на покрива на автомобила, двамата трябваше да дават обяснения, съобщава tribali.info. След това дежурните полицаи ги откараха някъде, а „Ауди“-то остана на улицата.

До 22 часа снощи стопанинът му още не си го беще потърсил. В официалния бюлетин на областната дирекция на МВР тази сутрин обаче произшествието не беше отбелязано.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.