Трима загинаха в тежка катастрофа край Тръстеник

Пътят убиец Русе - Бяла взе още 3 жертви. Двама шофьори и жена, а друга жена и 4-годишно дете са тежко ранени при зверска катастрофа на разклона за село Тръстеник. За инцидента към 11,10 ч. на тел. 112 алармира очевидец, съобщиха от полицията. По първоначални данни шофьор на лек автомобил "Рено" с пловдивска регистрация направил обратен завой и в него се ударила софийска "Шкода", която избухнала в пламъци.

На място загинал водачът на шкодата, а пътуващите с него 2 жени, 4-годишно дете и шофьорът на реното са откарани в русенската болница, където една от жените и водачът почиват. Лекари се борят за живота на другата жена, която е с тежка черепно-мозъчна травма. Детето е в кома и има шанс да оцелее.

Преминаващи хора са се опитали да потушат пламъците с пожарогасители, докато пристигне екип от огнеборци, обясни директорът на ОДМВР в Русе гл.инсп. Георги великов. Заради автопроизшествието в района е образуваха трикилометрови опашки. Полицейски мотопатрули пренасочваха автомобилите по обходни маршрути.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини