Ван Гаал празнува 4:2 с... футболистки на „Сити“

Луис ван Гаал се превърна от грешник в герой на „Манчестър Юнайтед“ с 4:2 в градското дерби срещу „Сити“. А след мача празнува с две от звездите на женския тим на „гражданите“ - Тони Дъгън и Изобел Кристиансен. Нападателката Дъгън дори си направи селфи с Ван Гаал и го пусна в туитър. Отстрани лошо гледа госпожа Трус ван Гаал- единственият човек, от който холандецът има истински респект.

След като дълго слушаше новини, че ще бъде изгонен за слаби резултати, Генерала на лалетата направи шест поредни победи. „Челси“ е далеч на върха, но ако „Юнайтед“ вземе гостуването на „Стамфорд Бридж“ в събота, титлата няма да е чак такъв мираж за отбора на холандеца.

А в „Сити“ всичко се тресе. Шампионът се сгромоляса за три месеца – отпадане за купата на Англия, за Шампионската лига и четвърто място в първенството вместо преследване на „Челси“. Говори се за уволнение на чилийския треньор Мануел Пелегрини. През лятото необходимия лиценз да води тим от Висшата лига ще има Патрик Виейра, сега наставник на втория отбор на „гражданите“. „Не е важен моя пост“, каза Пелегрини.

„Сити“ поведе с ранен гол на Серхио Агуеро, но Ашли Йънг, Маруан Фелайни, Хуан Мата (макар и от засада) и Крис Смолинг направиха Манчестър червен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят