Над 600 снегорина чистят пътищата в страната

Родители искат увеличаване броя на учителите и възпитателите в детските градини в Бургас

Бойко Борисов в Сандански: Напълно готови сме за Шенген (обзор)

WWF или световната зелена мафия

Корнелия Нинова: Промяната в България е наложителна

Протест пред Народния Театър срещу Инстанбулската конвенция (СНИМКИ)

Етнографи показват изложба посветена на коня и каруцата Експозицията в музей „Етър” пренася във времето, когато каруцата е смятана за трабант, а файтонът за мерцедес

Студ и сняг усложняват обстановката на Балканите

Ирмена Чичикова: „Не ме докосвай” беше пътешествие и приключение

Бойко Борисов: Защо само ЧЕЗ да купим? Защо не купим и „Енерго Про” и ЕВН?

ККП иска премахване на конституционното ограничение от 2 мандата за президент Така Си Цзинпин ще може да се задържи на власт по-дълго

Човек е ранен, след като хеликоптер е извършил твърдо кацане в Арктика

Движението през прохода Шипка се ограничава заради честванията на 3 март

Откриха древен град под Солун

Психологът Магдалена Ангелова: Гласът е начин, по който бързо можем да достигнем до подсъзнанието на другия

Двеста метра ремонт предизвика тапа от хиляди на Хемус (Снимки)

Заради ремонт над моста на село Яна е тапата от хиляди автомобили на магистрала Хемус. 200 метра от пътя са затворени само в едното платно и колите преминават по част от пътя. Никой не работи на затворения участък, а с невъоръжено око се вижда, че той може да бъде пуснат в движение, защото няма нито дупки, нито строителни материали.

Напълно възможно е било в този участък да се отвори и насрещното движение в посока Варна за автомобилите, които се движат към София.

Дв часа точно трае пътя между последния тунел на магистрала Хемус и входа на София – това са около 50 км. Единствената кола на КАТ напусна преди малко тапата на Хемус и на мястото на странния, но скандален ремонт, стоят единствено екипи на телевизията.

Междувременно от Агенция “Пътна инфраструктура” съобщиха, че временно е затруднено движението по АМ „Хемус“, в посока София, в района на с. Чурек, поради стеснени участъци и натоварен трафик. Водачите на моторни превозни средства да се движат с повишено внимание, спазвайки пътната сигнализация.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.