Треньорът на „Локо“ (Сф) в болница

Треньорът на „Локомотив“ (Сф) Димитър Васев не изкара докрай мача на своя отбор срещу „Лудогорец“ (0:0) и отиде на прегледи в болница. Наставникът се хвана за стомаха или бъбреците в края на първото полувреме, след като почувства остри болки. Васев получи и медикаменти за облекчаване на спазмите от лекаря на тима д-р Павел Филипов, но се наложи да напусне стадиона.

На терена „Локо“ не позволи загуба от Разград и остава непобеден през 2015-а във вече 6 двубоя. Точката остави „червено-черните“ на 3 точки от втория ЦСКА. Лидерът е с 6 т. аванс на върха, а до края на първенството има 7 кръга.

Стадионът в „Надежда“ се оказва негостоприемен за Разград във втори пореден мач след есенното 2:2. Преди това „Лудогорец“ имаше 7 поредни победи над „Локо“ от 7 сблъсъка.

В мача положенията се брояха на пръсти, като още в 5-ата минута домакините искаха дузпа за игра с ръка на Козмин Моци, завърнал се от кратко наказание за каратисткия удар срещу Стефан Николич от ЦСКА. Именно румънецът вкара топката във вратата в 75-ата минута, но попадението бе отменено за нарушение от рефера Николай Йорданов.

Домакините бяха най-близо до гол в 83-тата минута, когато Даниел Генов уцели греда с далечен удар.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ