Отнеха книжката на шофьора с голфа

Полицията в Благоевград отне шофьорската книжка на 26-годишния Павлин Деспотов от София, който на 11 април опита да блъсне няколко мотористи.

Видеоклип с опасното шофиране на Павлин зад волана на "Фолксваген голф" в района на Кресненското дефиле, бе разпространен в социалните мрежи . Записът бил направен от рокера Ангел Ангелов от София, който замалко да бъде изтласкан от пътя.

След сигнал на тел. 112, благоевградските полицаи спрели колата в района на Симитли и задържали Павлин. Поведението му било странно и затова извикали психолог за консултация, а столичанинът е настанен в психиатрия. Съставен му е акт заради това, че е шофирал опасно и е създал предпоставки за възникване на пътно-транспортно произшествие. Отнето му е и шофьорската книжка. Тепърва ще се изяснява кога е получил свидетелството за правоуправление и кога е получил психичното си заболяване.

Пробата с дрегер не е показала наличие на алкохол. Взета му е кръвна проба, която да установи дали не е седнал зад волана след употреба на наркотици.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини